Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σιμεόνε: «Δυσκολότερο από κάθε άλλη φορά το αυριανό ματς με τη Μπαρτσελόνα»

Σιμεόνε: «Δυσκολότερο από κάθε άλλη φορά το αυριανό ματς με τη Μπαρτσελόνα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/3/2014 23:04
Ως το πιο δύσκολο παιχνίδι από όλες τις μονομαχίες της Ατλέτικο με την Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε ο Ντιέγκο Σιμεόνε την αυριανή αναμέτρηση των δύο ομάδων για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, εκτός από την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα, έχει την ευκαιρία να προκριθεί στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά το 1974 (τότε Κύπελλο Πρωταθλητριών) όταν και έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης.

Ωστόσο για να το πετύχει θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται αύριο στο «Καμπ Νου», κάτι που θα αναγκάσει τους Καταλανούς να τα δώσουν όλα για τη νίκη, όπως δήλωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε ο οποίος τόνισε πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του:

«Νομίζω ότι το παιχνίδι της Τρίτης θα είναι το πιο δύσκολο από όλες τις συναντήσεις μας με την Μπαρτσελόνα, η οποία βρίσκεται στα καλύτερα της και συνηθισμένη σε τέτοια παιχνίδια. Περιμένω την Μπαρτσελόνα να τα δώσει όλα αύριο, καθώς θα θελήσει να τελειώσει την πρόκριση στην έδρα της και να μην περιμένει τον επαναληπτικό» δήλωσε ο Σιμεόνε και συνέχισε:

«Δεν θα πω πως είμαστε το φαβορί γιατί τότε θα μας λένε αλαζόνες. Αυτό που θα πω είναι ότι θα το παλέψουμε και ότι θα δούμε δύο ωραία παιχνίδια».

Υπενθυμίζεται πως οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί ήδη τρεις φορές τη φετινή σεζόν, με όλα τα παιχνίδια να έχουν λήξει ισόπαλα.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στη Μαδρίτη για το Σούπερ Καπ τον Αύγουστο, ενώ ο επαναληπτικός στο «Καμπ Νου» έληξε ισόπαλος χωρίς σκορ. «Άσφαιρο» ήταν και το παιχνίδι στο «Βιθέντε Καλντερόν» για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.