Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νέο «διπλό» η Γιουβέντους, ζωντανή για το σεντόνι η Φιορεντίνα, ούτε τώρα η Μίλαν

Σέριε Α: Νέο «διπλό» η Γιουβέντους, ζωντανή για το σεντόνι η Φιορεντίνα, ούτε τώρα η Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/3/2014 00:51
Με γκολ του Κάρλος Τέβες (59’), η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Κατάνια και βρίσκεται πλέον αγκαλιά με τον τίτλο, την ώρα που η Φιορεντίνα πήρε σπουδαίο «διπλό» (1-0) στην έδρα της Νάπολι και έμεινε ζωντανή στη μάχη για το σεντόνι. Αγνοεί τη νίκη για 4ο σερί ματς η Μίλαν, 1-1 με Λάτσιο στο «Ολίμπικο».

Λίγες ημέρες μετά την πρόκριση της στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ, η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 την ουραγό Κατάνια στο «Στάδιο Άντζελο» και ξέφυγε ξανά με +14 από τη δεύτερη Ρόμα η οποία έχει παιχνίδι λιγότερο.

«Χρυσός» σκόρερ για τη «Γηραιά Κυρία» ο Κάρλος Τέβεζ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 59ο, με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να είχε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη με μεγαλύτερο προβάδισμα.

Να σημειωθεί πως η Κατάνια έμεινε με 10 παίκτες στο 67' λόγω αποβολής του Μπεργκέσιο, ενώ αποβλήθηκαν για διαμαρτυρία και οι προπονητές των δύο ομάδων.

Έμεινε ζωντανή για το «σεντόνι» η Φιορεντίνα


Σέριε Α: Νέο «διπλό» η Γιουβέντους, ζωντανή για το σεντόνι η Φιορεντίνα, ούτε τώρα η Μίλαν
Μεγάλη νίκη στην προσπάθεια της για την κατάληψη της 3ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Φιορεντίνα η οποία κέρδισε με 1-0 την Νάπολι στο «Σαν Πάολο» και μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στους 7 βαθμούς.

Μετά τον αποκλεισμό της στο Γιουρόπα Λιγκ από την Πόρτο, η Νάπολι δέχθηκε νέο «σοκ», καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τη Φιορεντίνα στην έδρα της και έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» την 3η προνομιούχο θέση.

Οι «παρτενοπέι» ήταν καλύτεροι ωστόσο στο στο 37’ έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Γκουλάμ, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Φιορεντίνα η οποία σκόραρε με κεφαλιά του Χοακίν στο 87’ παίρνοντας μια μεγάλη νίκη.

Ούτε τώρα η Μίλαν


Από την άλλη, η Μίλαν αγνοεί τη νίκη για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Λάτσιο στο «Ολίμπικο» με αποτέλεσμα να διατηρηθεί στην 12η θέση, ισοβαθμώντας με την Τζένοα.

Οι «ροσονέρι» πήραν κεφάλι στο σκορ χάρη σε αυτογκόλ του Κόνκο, με τη Λάτσιο όμως να φτάνει στην ισοφάριση στο 61’ με τον Γκονζάλες για το 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, καθώς καμία ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει το νικητήριο τέρμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.