Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μητρόπουλος: «Με νίκη έχουμε σωθεί κατα 95%»

Μητρόπουλος: «Με νίκη έχουμε σωθεί κατα 95%»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2013 21:59
Ως έναν ακόμα τελικό χαρακτήρισε το παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακό ο Παύλος Μητρόπουλος ο οποίος τόνισε πως με νίκη η «Ένωση» θα έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία κατά 95%.

Ο μέσος της ΑΕΚ, μιλώντας στη NOVA ανέφερε πως σε τέτοια παιχνίδια όπως αυτό απέναντι στους Βοιωτούς κρίνονται στο πάθος και στη δύναμη, και όχι στην τεχνική η οποία μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Ο ίδιος έκανε λόγο για την πρόσληψη του Βέλιτς στον πάγκο του Λεβαδειακού, τονίζοντας πως συνήθως οι αλλαγές προπονητών επηρεάζουν θετικά, σχολίασε για την κακή εικόνα της «Ένωσης στα εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ μίλησε και για το θέμα του Κατίδη, αναφέροντας πως η ομάδα θα παίξει και γι’ αυτόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μητρόπουλος στη κάμερα της NOVA


Για το παιχνίδι της Κυριακής:

«Είναι ένας ακόμα τελικός. Ξέρουμε ότι παίρνοντας τη νίκη σ' αυτό το παιχνίδι, 95% έχουμε μείνει στην κατηγορία, οπότε για μας είναι ένα κομβικό ματς μετά τη Βέροια. Πρέπει να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα στο ματς με τον Λεβαδειακό. Σ' αυτά τα ματς η τακτική και η τεχνική έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Αυτά τα ματς κρίνονται στη δύναμη και στο πάθος».

Για την πρόσληψη Βέλιτς από τον Λεβαδειακό:

«Η αλλαγή προπονητή άλλοτε επηρεάζει θετικά, άλλοτε αρνητικά. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα βγει αυτό στους παίκτες. Τις πιο πολλές φορές λειτουργεί θετικά, γι' αυτό και για μας αποτελεί έναν ακόμα λόγο πίεσης και πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και πιο πειθαρχημένοι».

Για την κακή εικόνα της ΑΕΚ εκτός έδρας:

«Ξέρουμε ότι εντός έδρας είμαστε καλύτεροι, αλλά όσο φτάνουμε προς το τέλος, τα στατιστικά παίζουν μικρότερο ρόλο. Το κίνητρο που υπάρχει τις τελευταίες αγωνιστικές τα ξεπερνάει όλα και το μόνο που κοιτάμε είναι πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο στον στόχο μας».

Για τον Γιώργο Κατίδη:

«Αυτό που περνάει ο Γιώργος είναι πολύ δύσκολο. Το γνωρίζουμε όλοι γιατί είμαστε παιδιά της ηλικίας του και όλοι γνωρίζουμε ότι δεν το εννοούσε μ' αυτό τον τρόπο. Εμείς είμαστε δίπλα του και κατά κάποιο τρόπο θα παίξουμε και γι' αυτόν. Πάντα υπάρχει αυτό το θέμα στο πίσω μέρος του μυαλού μας, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.