Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην αποστολή της Μπαρτσελόνα ο Αμπιντάλ!

Στην αποστολή της Μπαρτσελόνα ο Αμπιντάλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2013 21:09
Στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για την αυριανή αναμέτρηση με τη Θέλτα συμπεριλήφθηκε ο Ερίκ Αμπιντάλ!

Χαρούμενα νέα για τους «μπλαουγκράνα», καθώς ο Γάλλος αμυντικός πήρε το «οκ» από τους γιατρούς της ομάδας και τέθηκε για πρώτη φορά στη διάθεση της ομάδας έπειτα από τη μεταμόσχευση ήπατος που είχε υποβληθεί τον περασμένο Απρίλιο.

Την τελευταία φορά που είχε φορέσει την φανέλα των Καταλανών σε επίσημο παιχνίδι ήταν στις 26 Φεβρουαρίου του 2012 για την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής είχε ξεκινήσει τις προπονήσεις τον Δεκέμβριο ενώ πρόσφατα είχε αγωνιστεί σε ένα φιλικό της Β’ ομάδας απέναντι στη γαλλική Ιστρ.

Μάλιστα ο συμπαίκτης του, Χαβιέρ Μασεράνο έγραψε στο twitter του: «Συγχαρητήρια ιδιοφυΐα, το αξίζεις!» αναφερόμενος στον 33χρονο άσο.

Στο προπονητικό κέντρο ο Βιλανόβα


Στην αποστολή της Μπαρτσελόνα ο Αμπιντάλ!
Στη Βαρκελώνη επέστρεψε και ο τεχνικός της ομάδας, Τιτο Βιλανόβα μετά τη δεύτερη επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τους παρωτιδικούς αδένες.

Ο Καταλανός τεχνικός μπορεί μεν να μην βρίσκεται στον πάγκο για την αναμέτρηση με τη Θέλτα, ωστόσο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ταξιδέψει με την αποστολή στο Παρίσι για τον αγώνα απέναντι στη Παρί Σεν Ζερμέν την Τρίτη για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.