Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανζί: «Αβάσιμα όσα γράφονται για Βαλντές»

Ανζί: «Αβάσιμα όσα γράφονται για Βαλντές»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2013 20:45
Τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Ανζί για τον Βίκτορ Βαλντές διέψευσε η Ρώσικη ομάδα, η οποία μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, αναφέροντας πως τα όσα γράφονται είναι αποτέλεσμα… φαντασίας.

Συγκεκριμένα το τελευταίο διάστημα είχε γίνει λόγος πως η Ρώσικη ομάδα ενδιαφέρονταν «ζεστά» για τον Ισπανό τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, καθώς ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους «μπλάουγκρανα», το οποίο λήγει το 2014.

Μάλιστα αναφέρονταν πως άνθρωποι της ομάδας είχαν προσεγγίσει τον 31χρονο και είχαν έρθει σε συζητήσεις μαζί του ώστε να του προσφέρουν συμβόλαιο.

Ωστόσο με ανακοίνωση της, η Ανζί έβαλε… φρένο στην ονοματολογία, όχι μόνο για χάρη του Ισπανού άσου αλλά για τα όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες για παίκτες που συνδέονται με το όνομα της ομάδας:

«Σχετικά με τα όσα γράφονται στο διαδίκτυο ότι η Ανζί βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετούς υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, συμπεριλαμβανομένου του Βίκτορ Βαλντές, σας ενημερώνουμε ότι αυτές οι πληροφορίες είναι αβάσιμες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.