Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Με Τοροσίδη η Ρόμα, νίκη στο 90’ για Νάπολι (video)

Σέριε Α: Με Τοροσίδη η Ρόμα, νίκη στο 90’ για Νάπολι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2014 00:05
Με τον Τοροσίδη να πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ με μακρινό σουτ, η Ρόμα κέρδισε με 3-2 την Ουντινέζε στο «Ολίμπικο» και παρέμεινε στην 2η θέση με 61 βαθμούς, τρείς περισσότερους από την Νάπολι η οποία με γκολ του Ιγκουαίν στο 90’ απέδρασε με 1-0 από την έδρα της Τορίνο.

Μετά από δύο αγωνιστικές, η Ρόμα επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς επικράτησε με 3-2 της Ουντινέζε στο «Ολίμπικο», με τον Βασίλη Τοροσίδη να «κλειδώσει» τη νίκη για τους «τζιαλορόσι».

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων τέρματα των Τότι και Ντέστρο, στο 22’ και στο 30’, ωστόσο ο Πίνζι με γκολ στο 51’ έβαλε τη Ουντινέζε στο παιχνίδι.

Ωστόσο κάπου εκεί ανέλαβε το Τοροσίδης ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 3-1 στο 69’ και ουσιαστικά «σφράγισε» τη νίκη για τη Ρόμα, με τον Μπάστα να μειώνει για το τελικό 3-2 στο 81’.

Έτσι η Ρόμα έφτασε τους 61 βαθμούς και παρέμεινε στη 2η θέση που δίνει απευθείας το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ έχει ακόμα ένα παιχνίδι με την Πάρμα.

Πίσω της με τρεις βαθμούς λιγότερους βρίσκεται η Νάπολι η οποία τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Τορίνο, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη (1-0) χάρη στο γκολ του Ιγκουαίν στο 90’.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και είχαν δύο δοκάρια για να πάρουν προβάδισμα. Ωστόσο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και το πλήρωσαν στο φινάλε, με τον Αργεντινό επιθετικό να χαρίζει τη νίκη στους «παρτενοπέι» στο φινάλε του ματς, λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την Πόρτο για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.