Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη ΓΑΔΑ ο Νικολαΐδης

Στη ΓΑΔΑ ο Νικολαΐδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/3/2013 14:44
Στη ΓΑΔΑ παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο Ντέμης Νικολαΐδης λόγω των οφειλών της ΠΑΕ ΑΕΚ στο ελληνικό δημόσιο ύψους 35.600.410,50 ευρώ.

Μετά τον Ανδρέα Δημητρέλο, ήταν η σειρά του Ντέμη Νικολαΐδη, με τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, να παρουσιάστηκε οικειοθελώς στη ΓΑΔΑ το πρωί όπου συνελήφθη αφού εκκρεμούσε για εκείνον ένταλμα σύλληψης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής παρουσίασε τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ το χρονικό διάστημα της προεδρίας του και πλέον θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην Εισαγγελία, θα οριστεί δικάσιμος για πλημελλειμματικές πράξεις και στη συνέχεια θα αφεθεί ελεύθερος. Μάλιστα την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσουν όλοι οι πρώην προέδροι της ΠΑΕ για τα χρέη της Ένωσης προς το Ελληνικό δημόσιο από τον Μάρτιο του 2011 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2011.


Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας


«Συνελήφθη σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 40χρονος ημεδαπός, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Ανώνυμης Εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 35.600.410,50 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.