Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έκαναν την αρχή οι αρχηγοί

Έκαναν την αρχή οι αρχηγοί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/3/2013 02:22
Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκαν την Τρίτη οι Ορέστης Καρνέζης και Γιούρκας Σεϊταρίδης ώστε να υπογράψουν τους διακανονισμούς των χρημάτων που τους οφείλονται. Δεν ανυσηχούν για Μπιάρσμιρ.

Στην προπόνηση των «πρασίνων», οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν πως θα κληθούν στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να υπογράφουν τους διακανονισμούς για τις οφειλές, και η αρχή έγινε με τους δύο αρχηγούς.

Έτσι, οι Ορέστης Καρνέζης και Γιούρκας Σεϊταρίδης πέρασαν το απόγευμα από τα γραφεία της ΠΑΕ, έφτασαν σε συμφωνία με τη διοίκηση και πήραν ένα ποσό πριν βάλουν τις υπογραφές τους, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τους υπόλοιπους παίκτες του τριφυλλιού.

Μάλιστα θετική εξέλιξη υπήρχε και με τον Κουίνσι όπου υπήρχαν ανησυχίες για τυχόν πρόβληματα με την περίπτωση του, ωστόσο ο Γκανέζος μέσος συμφώνησε με τον διακανονισμό.

Από την άλλη, η μοναδική περίπτωση ξένου παίκτη με τον οποίο δεν υπάρχει συμφωνία είναι ο Ματίας Μπιάρσμιρ, ο οποίος έχει προσφύγει στην FIFA, ωστόσο στον Παναθηναικό δεν ανησυχούν γιατί έχουν με το μέρους τους τις Super League και ΕΠΟ οι οποίες έχουν συμφωνήσει πως οφειλές σε τέτοιες περίπτωσης μπορούν να εξοφληθούν σε 48 δόσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.