Ζήτησε την άδεια λειτουργίας του «Γεντί Κουλέ» η Σούπερ Λιγκ

Ζήτησε την άδεια λειτουργίας του «Γεντί Κουλέ» η Σούπερ Λιγκ

Αφορά τον αγώνα ΟΦΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


Με σχετική ανακοίνωση, η Σούπερ Λιγκ ζήτησε να μάθει εάν ισχύει η άδεια λειτουργίας του «Γεντί Κουλέ» για το αν πρόκειται να διεξαχθούν εκεί οι υπόλοιποι αγώνες του πρωταθλήματος μετά το συμβάν με τον προβολέα του γηπέδου που υποχώρησε λόγω των ισχυρών ανέμων.

Συγκεκριμένα η Σούπερ Λιγκ ανέφερε πως δεν είναι αρμόδια να ελέγχει και να πιστοποιεί τη στατικότατα των γηπέδων και πως «δεν θα γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος και η κολυμβήθρα του Σιλωάμ ώστε να επιρρίπτονται σε εκείνη ευθύνες τρίτων».

Τέλος, ζητά από την ΠΑΕ ΟΦΗ να μάθει εάν ισχύει η άδεια λειτουργίας του γηπέδου για να διεξαχθούν οι υπόλοιποι αγώνες του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:


«Είναι γνωστό ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει μια σειρά προβλημάτων εδώ και δεκαετίες. Η Super League όμως, δε θα γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος και η κολυμβήθρα του Σιλωάμ, ώστε να επιρρίπτονται σε εκείνην ευθύνες τρίτων, ειδικά σε θέματα που αφορούν στην ασφάλεια των θεατών και των ποδοσφαιριστών, καθώς την αρμοδιότητα, άρα και την ευθύνη έχουν άλλοι εκ του νόμου προκαθορισμένοι φορείς.

Είναι σαφές ότι η χορήγηση άδειας λειτουργίας του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης» χορηγήθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, όπως ακριβώς προβλέπεται βάσει μιας σειράς νόμων και διατάξεων και αποτυπώνεται στην από 2/8/2012 άδεια που εκδόθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης και η οποία προσκομίστηκε στη διοργανώτρια αρχή από την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Η Super League δε διαθέτει τη δυνατότητα, ούτε βάσει νόμου, ούτε βάσει αντικειμενικών κριτηρίων, καθώς δε διαθέτει τεχνικούς, πολιτικούς μηχανικούς κ.λπ. ώστε να ελέγχει και να πιστοποιεί μεταξύ άλλων τη στατική επάρκεια των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Οποιαδήποτε απόπειρα απεμπόλησης των ευθυνών των αρμοδίων και η προσπάθεια να φανεί η Super League ως «ένοχη» είναι απορριπτέα.

Αναμένουμε πλέον, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, να ενημερωθούμε αν για το γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» ισχύει η άδεια λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης, προκειμένου να διεξαχθούν οι υπόλοιποι αγώνες του πρωταθλήματος».
Στοιχεία για τον αγώνα: ΟΦΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
1Χ2OverUnder1X12X2
2.302.902.752.101.451.281.251.41
Ημ. 1Ημ. ΧΗμ. 2GoalNo Goal
2.801.703.401.651.80
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
2.401.704.2525.00

Σχολιασμός

2 σχόλια:

στις 26/03/2013 21:30
ok

στις 29/03/2013 19:49
να πεσουν τα μουνοπανα στη β εθνικη

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

    Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: