Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπήκαν Μαυρίας και Βιτόλο

Μπήκαν Μαυρίας και Βιτόλο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2013 14:28
Χαρούμενα νέα στον Παναθηναϊκό καθώς ο Μαυρίας προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς και δήλωσε «παρών» για το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Βιτόλο. 10 ευρώ η γενική είδοσος για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς.

Ο Έλληνας άσος σε αντίθεση με χτες που έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης, έβγαλε όλη την προπόνηση σήμερα και τέθηκε στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού για τον παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Από την άλλη, στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Βιτόλο μετά την άδεια του και υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς.

Αντίθετα, ο Στέφανος Κοτσόλης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και δεν προπονήθηκε, ενώ ατομικό ακολούθησαν και σήμερα οι Ταμπάκης, Σεϊταρίδης και Πίντο.

Στα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις ταχύτητας και ταχυδύναμης με τελειώματα, δίτερμα με περιορισμούς και ολοκλήρωσαν με ελεύθερο δίτερμα.


Γενική είσοδος 10 ευρώ με Πλατανιά, δωρεάν οι μαθητές


Δωρεάν θα είναι η είσοδος στους μαθητές και τους συνοδούς τους για το Σαββατάτικο (30/3) εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναικού με τον Πλατανιά. 10 ευρώ η γενική είσοδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν την Τετάρτη 27 Μαρτίου τα εισιτήρια του αγώνα της 27ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ που θα διεξαχθεί στις 30/03/2013 19:30, στο Ολυμπιακό Στάδιο.Η τιμή των εισιτηρίων προς διάθεση είναι 10€.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μετά τη μεγάλη ανταπόκριση που έλαβε το προσκλητήριο της δωρεάν εισόδου στους μαθητές και στους συνοδούς τους, αποφάσισε να τους προσκαλέσει και πάλι δωρεάν για μια ακόμα ποδοσφαιρική παναθηναϊκή βραδιά.

Τα χαμόγελα των παιδιών στις κερκίδες και η χαρά της ψυχαγωγίας, είναι μια εικόνα που μας γεμίζει ελπίδα και ικανοποίηση για τη συμβολή του Παναθηναϊκού στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και όσων αυτό πρεσβεύει, σε μια περίοδο οικονομικά και κοινωνικά κρίσιμη για όλους.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει τη χαρά να απευθύνει εκ νέου πρόσκληση στους μαθητές και στους συνοδούς τους για να παρακολουθήσουν δωρεάν την αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 19:30, στο Ολυμπιακό Στάδιο "Σπύρος Λούης" για την 27η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ΟΠΑΠ/Superleague 2012-2013. Η προμήθεια των εισιτηρίων θα γίνεται από τα σημεία διάθεσης όπως αναφέρονται στον σχετικό πίνακα.

Παράλληλα με τα σημεία διάθεσης εισιτήρια θα διατίθενται μέσω Internet στις Θύρες 5 και 13. Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια μέσω της ιστοσελίδας μας κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Η διάθεση μέσω Internet θα γίνεται μέχρι και την Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 12:00.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (στα τηλέφωνα 210-6897942 & 210-6897943), καθημερινές 09:30 - 17:30.

Για την αγορά των εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.