Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέος ναζιστικός πανηγυρισμός στα ελληνικά γήπεδα

Νέος ναζιστικός πανηγυρισμός στα ελληνικά γήπεδα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/3/2013 17:41
Τον πανηγυρισμό του Γιώργου Κατίδη μιμήθηκε ποδοσφαιριστής στο τοπικό πρωτάθλημα της Αχαΐας, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την συμπαράσταση του στον άσο της ΑΕΚ, όπως ο ίδιος δήλωσε.

Ο παίκτης λέγεται Σπύρος Σουγλέρης και σκόραρε στην αναμέτρηση της Αστραπής Ψαροφαΐου με την ομάδα του Λιμνοχωρίου, πανηγυρίζοντας με υψωμένο το χέρι, με τον ίδιο να τονίζει πως δεν ήθελε να προκαλέσει αλλά να στηρίξει τον 20χρονο παίκτη της «Ένωσης».

Ο ίδιος μίλησε στο patragoal, αναφέροντας τα εξής:


Νέος ναζιστικός πανηγυρισμός στα ελληνικά γήπεδα
«Καταρχήν, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο πανηγυρισμός αυτός δεν είναι ναζιστικός. Είναι αρχαίος ελληνικός χαιρετισμός και πολλοί δεν το ξέρουν.

Με την χθεσινή μου κίνηση, ήθελα να εκφράσω την συμπαράστασή μου προς ένα 20χρονο παιδί που μια ολόκληρη Ελλάδα έπεσε πάνω, χωρίς να έχει κάνει κάτι και χωρίς καν να ακουστεί η άποψή του. Ήθελαν να βγάλουν το άχτι τους πάνω του.

Ζούμε σε μια χούντα. Από την στιγμή που τιμωρούν ένα παιδί που χωρίς καν να δικαιολογηθεί δεν είναι δημοκρατία αλλά ναζισμός. Υποστήριξη στον παίκτη ήταν αυτό που έκανα και σε έναν παίκτη που τον πάω. Δεν είναι ένδειξη ως προς τις πολιτικές μου απόψεις.

Δε φοβάμαι. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Αν ξέρει ο καθένας τι ισχύει αυτός ο χαιρετισμός, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλιώς χαιρετούσαν οι ναζί και αλλιώς οι Αρχαίοι Έλληνες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.