Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φούντωσε τις φήμες περί επιστροφής του στη Τσέλσι ο Μουρίνιο

Φούντωσε τις φήμες περί επιστροφής του στη Τσέλσι ο Μουρίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/3/2013 17:43
Το ενδεχόμενο να επιστρέψει σε ομάδα που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν έκανε γνωστό ο Ζοσέ Μουρίνιο βάζοντας έτσι φωτιά στις φήμες που τον θέλουν να γίνεται κάτοικος Λονδίνου για λογαριασμό της Τσέλσι το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης μιλώντας στον Ισπανικό Τύπο, ανέφερε πως δεν θα είχε πρόβλημα να αναλάβει μια ομάδα που έχει κάτσει ήδη στον πάγκο της στο παρελθόν, «σκιαγραφώντας» την Τσέλσι η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή καθώς ο Ράφα Μπενίτεθ θα αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

«Μου αρέσει η περιπέτεια. Δεν μπορώ να γνωρίσω τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν. Δεν είναι εύκολο να επιλέξεις μια νέα ομάδα εάν έχεις δουλέψει στην Αγγλία, την Ιταλία και την Ισπανία. Ίσως να επιστρέψω και κάπου που έχω ήδη δουλέψει. Περιμένετε και εκπλήξεις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο.

Ο «Special One» είχε αναλάβει την Τσέλσι το 2004 και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε μεγάλες επιτυχίες, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα Αγγλίας, ένα Κύπελλο, ένα Σούπερ Καπ και δύο Λιγκ Καπ, ωστόσο οι κακές σχέσεις που είχε με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, τον ανάγκασαν να λύσει το συμβόλαιο του με τον σύλλογο το 2007.

Παρόλα αυτά φαίνεται πως δεν θα έλεγε όχι στην περίπτωση να αναλάβει ξανά το τιμόνι των Λονδρέζων, καθώς ο ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει στο Αγγλικό πρωτάθλημα όπως έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.