Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σενάρια για ανταλλαγή Τόρες-Φαλκάο

Σενάρια για ανταλλαγή Τόρες-Φαλκάο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/3/2013 02:03
Φωτιά στα σενάρια που θέλουν τον Φερνάντο Τόρες να επιστρέφει στην Ατλέτικο Μαδρίτης το καλοκαίρι, έβαλε ο τεχνικός της ομάδας, Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ σε όλα αυτά εμπλέκεται και το όνομα του Ρανταμέλ Φαλκάο.

Συγκεκριμένα, αρκετά δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι οι «ροχιμπλάνκος» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού της Τσέλσι, με τον Σιμεόνε να δηλώνει πως θα τον ενδιέφερε μια τέτοια προοπτική:

«Ο Τόρες παίζει για μια άλλη ομάδα αυτή τη στιγμή. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος της περιόδου για να αποφασίσουμε ποιοι παίκτες είναι διαθέσιμοι και ικανοί να έρθουν εδώ. Ο Φερνάντο ξέρει την ιστορία του συλλόγου, πως είναι να παίζεις εδώ και δεν χρειάζεται να περιγράφω για την αξία του ως ποδοσφαιριστή. Ήμασταν συμπαίκτες οπότε ξέρω πόσο σημαντικός μπορεί να είναι».

Το ενδεχόμενο μετακίνησης του Ισπανού από την Τσέλσι στην Ατλέτικο, «φουντώνει» τα σενάρια που θέλουν τις δύο ομάδες να σκέφτονται την ανταλλαγή Τόρες- Φαλκάο, καθώς είναι γνωστό ότι ο Κολομβιανός φορ της Ισπανικής ομάδας, ενδιαφέρει εδώ και καιρό τους «μπλε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.