Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παραιτήθηκε ο Παράσχος

Παραιτήθηκε ο Παράσχος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/3/2013 12:23
Παρελθόν από τον πάγκο του Λεβαδειακού αποτελεί ο Γιώργος Παράσχος ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Έλληνας προπονητής όπως τονίζει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, συναντήθηκε στις 10 το πρωί με τον Γιάννη Κομπότη, και ζήτησε τη διακοπή της συνεργασίας τους. Το αίτημά του έγινε δεκτό και πλέον ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με τον Τάκη Γκώνια να ακούγεται ως υποψήφιος για την αντικατάσταση του.

Το κλίμα ήταν άσχημο για τον 60χρονο καθώς η διοίκηση των Βοιωτών τον θεωρούσε υπεύθυνο για την κακή πορεία της ομάδας το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα η απομάκρυνση του να ήταν θέμα χρόνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Μετά από αίτημα του κ. Παράσχου, σήμερα το πρωί στις 10, ο προπονητής του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο κ. Κομπότη από τον οποίο, ο κ. Παράσχος εκτιμώντας την παρούσα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ζήτησε να διακοπεί η συνεργασία τους.

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και προσωπικά ο κ. Κομπότης, ευχαριστούν τον κ. Παράσχο για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχονται καλή συνέχεια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.