Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιμπίσεβιτς: «Επικίνδυνη ομάδα η Ελλάδα»

Ιμπίσεβιτς: «Επικίνδυνη ομάδα η Ελλάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/3/2013 20:57
Το εγκώμιο της εθνικής Ελλάδας έπλεξε ο επιθετικός της Βοσνίας, Βεντάντ Ιμπίσεβιτς ενόψει του κρίσιμου αγώνα των δύο ομάδων την Παρασκευή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 28χρονος άσος της Στουτγκάρδης χαρακτήρισε την Ελλάδα αρκετά δυνατή και επικίνδυνη ομάδα, ωστόσο στάθηκε αισιόδοξος πως η Βσονία του μπορεί να πάρει τη νίκη αν σταθεί στο ύψος της:

«Η Ελλάδα είναι πολύ δυνατή κι επικίνδυνη ομάδα. Οι παίκτες που μπορούν να μας προκαλέσουν τα περισσότερα προβλήματα είναι ο Σαμαράς, ο Γκέκας, ο Σαλπιγγίδης και όλοι οι άλλοι έμπειροι παίκτες της ομάδας, που μπορούν να ταλαιπωρήσουν τις άμυνες των κορυφαίων ομάδων του κόσμου.

Η ισοπαλία δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Στόχος μας είναι να παίξουμε όπως έχουμε συνηθίσει. Θα είναι ωραίο να σκοράρω και να κριθεί η αναμέτρηση με ένα δικό μου γκολ, αλλά το ποιος θα σκοράρει είναι αυτό που έχει τη μικρότερη σημασία σε αυτό το παιχνίδι. Προέχει να σταθούμε στο ύψος μας σαν ομάδα και να δείξουμε πως είμαστε ένα δυνατό σύνολο που μπορεί να πάρει τη νίκη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.