Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Ραμίρες απέναντι στη Ιταλία η «Σελεσάο»

Χωρίς Ραμίρες απέναντι στη Ιταλία η «Σελεσάο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/3/2013 01:58
Χωρίς τον Ραμίρες θα παραταχθεί στο φιλικό απέναντι στην Ιταλία η εθνική Βραζιλίας, καθώς ο άσος της Τσέλσι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και έμεινε στο Λονδίνο ώστε να αποθεραπευτεί.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος χαφ τραυματίστηκε στους προσαγωγούς στην αναμέτρηση των «μπλε» με την Γουέστ Χαμ την Κυριακή, ωστόσο αναμένεται να δώσει το παρόν στην αναμέτρηση με την Ρωσία τη Δευτέρα, σε παιχνίδι που θα γίνει στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», γήπεδο της Τσέλσι.

Από την άλλη εκτός αποστολής έμειναν και οι Λούκας, Παουλίνιο αλλά και ο Ροναλντίνιο, ενώ ο Σκολάρι καλέσει ξανά στην ομάδα τον Κακά.

Η αποστολή της Βραζιλίας:


Τερματοφύλακες

Ζούλιο Σέζαρ (ΚΠΡ), Καβαλιέρι (Φλουμινένσε)

Αμυντικοί

Άλβες (Μπαρτσελόνα), Τιάγκο Σίλβα (Παρί ΣΖ), Νταβίντ Λουίζ (Τσέλσι), Μαρσέλο (Ρεάλ), Ντεντέ (Βάσκο ντα Γκάμα), Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο), Ντάντε (Μπάγερν)

Μέσοι

Γκουστάβο (Μπάγερν), Φερνάντο (Γκρέμιο), Ραμίρες, Οσκάρ (Τσέλσι), Ζεάν (Φλουμινένσε), Ερνάνες (Λάτσιο), Κακά (Ρεάλ), Νεϊμάρ (Σάντος)

Επιθετικοί

Φρεντ (Φλουμινένσε), Χουλκ (Ζενίτ), Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο), Οσβάλντο (Σάο Πάουλο)

Η αποστολή της Ιταλίας:


Τερματοφύλακες

Μπουφόν (Γιουβέντους), Σίριγκου (Παρί Σεν Ζερμέν), Μαρκέτι (Λάτσιο), Ντε Σάνκτις (Νάπολι)

Αμυντικοί

Κιελίνι, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι (Γιουβέντους), Μάτζο (Νάπολι), Ρανόκια (Ίντερ), Αμπάτε, Ντε Σίλιο (Μίλαν), Αστόρι(Κάλιαρι), Αντονέλι (Τζένοα)

Μέσοι

Πίρλο, Μαρκίνο, Τζακερίνι, Τζοβίνκο (Γιουβέντους), Ντε Ρόσι(Ρόμα), Μοντολίβο (Μίλαν), Ντιαμάντι (Μπολόνια), Καντρέβα (Λάτσιο), Πόλι(Σαμπντόρια), Τσέρτσι (Τορίνο)

Επιθετικοί

Τζιλαρντίνο (Μπολόνια), Μπαλοτέλι, Ελ Σααραουί (Μίλαν), Οσβάλντο (Ρόμα)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.