Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πέρασε ξανά 3η η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Πέρασε ξανά 3η η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2013 01:14
Σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της 3ης θέσης έκανε η Τσέλσι η οποία επικράτησε με 2-0 της Γουέστ Χαμ στο ντέρμπι του Λονδίνου, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να πετυχαίνει το 200ο του γκολ με την μπλε φανέλα. Στην 3η θέση οι πρωταθλητές Ευρώπης καθώς η Τότεναμ ηττήθηκε εντός με 0-1 από την Φούλαμ.

Τρεις μέρες μετά την πρόκριση της στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ, η Τσέλσι κέρδισε τη «γειτόνισσα» Γουέστ Χαμ σε ένα παιχνίδι όπου ήταν φανερά ανώτερη και μάλιστα θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα.

Οι «μπλε» έδειχναν ακούραστοι παρά το βεβαρυμμένο πρόγραμμα και στο 19’ ο Λάμπαρντ με κεφαλιά έκανε το 1-0, πετυχαίνοντας το 200ο γκολ της καριέρας τους με τους «μπλε» . Μάλιστα ο Άγγλος χαφ απέχει μόλις 2 τέρματα από την κορυφή του πίνακα του σκόρερ της Τσέλσι (εκεί βρίσκεται ο Μπόμπι Τάμπλινγκ με 202).

Στη συνέχεια με εξαίρεση το γκολ του Κάρολ στο 25’ το οποίο ο διαιτητής ακύρωσε για επιθετικό φάουλ του Άγγλου φορ στον Νταβίντ Λουίζ, η Γουέστ Χαμ δεν κατάφερε να ανησυχήσει, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να φτάσουν άνετα στην νίκη, με τον Αζάρ στο 50’ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Εντός έδρας ήττα για Τότεναμ, «τρίποντο-χρυσάφι» για Γουίγκαν


Πρέμιερ Λιγκ: Πέρασε ξανά 3η η Τσέλσι
Σε κακό «φεγγάρι» βρίσκεται η Τότεναμ η οποία μετά τις δύο ήττες από Λίβερπουλ και Ίντερ σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ, γνώρισε νέα ήττα, αυτή την φορά στην έδρα της από τη Φούλαμ με 0-1, στο δεύτερο Λονδρέζικο ντέρμπι της ημέρας.

Αρκετά κακό θέαμα στο πρώτο μέρος, αφού οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικές, ωστόσο στο δεύτερο ο Μπερμπάτοφ έκανε το 1-0 για τους «κότατζερς» στο 52’, πληγώνοντας την πρώην ομάδα του. Στη συνέχεια η Τότεναμ έψαξε την ισοφάριση, ωστόσο όποτε χρειάστηκε, ο Σβάρτσερ κράτησε το μηδέν για τη Φούλαμ με αποτέλεσμα να μην επιτρέψει στους «πετεινούς» να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μάλιστα, με αυτή την ήττα η Τότεναμ υποχώρησε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 54 βαθμούς έναντι 55 της Τσέλσι η οποία έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, με γκολ του Αρούνα Κονέ στο 90’ η Γουίγκαν πήρε «χρυσή» νίκη με 2-1 απέναντι στην Νιούκαστλ στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονής της στην κατηγορία. Από την άλλη, η Νόριτς αν και με δέκα παίκτες «απέδρασε» με την ισοπαλία από την έδρα της Σάντερλαντ μετά το τελικό 1-1 στο «Στάδιο του Φωτός».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.