Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει Λάμπαρντ ο Μoντέλα, ενδιαφέρον για Μήτρογλου

Θέλει Λάμπαρντ ο Μoντέλα, ενδιαφέρον για Μήτρογλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2013 16:58
Πόλος έλξης για αρκετές ομάδες έχει γίνει ο χαφ της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ ο οποίος εκτός απρόοπτου θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι από τους «μπλε» και το όνομα του έχει συνδεθεί με ουκ ολίγους συλλόγους όπως η Μονακό, η Γιουβέντους αλλά και η Λος Άντζελες Γκάλαξι. Σε αυτές φαίνεται ότι προστέθηκε και η Φιορεντίνα, τουλάχιστον σύμφωνα με τα λεγόμενα του τεχνικού των «Βιόλα», Βινσέντζο Μοντέλα, ο οποίος αποκάλυψε ότι θα ήθελε να προσθέσει στην ομάδα του τον Άγγλο διεθνή. Φήμες για Μήτρογλου από Ιταλικό μέσο

Ο 38χρονος τεχνικός ο οποίος έχει μεταμορφώσει φέτος την Φιορεντίνα η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση και κυνηγάει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ερωτήθηκε για το αν θα τον ενδιέφερε η προοπτική να αποκτήσει τον άσο της Τσέλσι και ο ίδιος φάνηκε ιδιαίτερα θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

«Θα ήταν τέλειο. Θα ήθελα να είχα την δυνατότητα να είμαι προπονητής του. Όταν ήμουν στο Λονδίνο είδα πως δουλεύει στην προπόνηση. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Ιταλικής ομάδας.

Ενδιαφέρον για Μήτρογλου


Θέλει Λάμπαρντ ο Μoντέλα, ενδιαφέρον για Μήτρογλου
Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα “soccermagazine.it», Φιορεντίνα και Παλέρμο εξετάζουν την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου, τονίζοντας ότι η αξία του Έλληνα διεθνή κυμαίνεται στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο στον Ολυμπιακό δεν φαίνονται πρόθυμοι να τον παραχωρήσουν για λιγότερο από 10 εκατομμύρια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.