Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Εύκολη νίκη για ΠΑΟΚ στο ντέρμπι

Σούπερ Λιγκ: Εύκολη νίκη για ΠΑΟΚ στο ντέρμπι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/3/2013 23:11
Με σκόρερ τους Καμαρά και Βούκιτς, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού στη Τούμπα και συνεχίζει να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Αστέρα Τρίπολης για τη μάχη της 2ης θέσης.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αποβολή του Σο στο 38’ και στο δεύτερο μέρος πάτησαν… γκάζι, με τον Καμαρά (κορυφαίος του αγώνα) να κάνει το 1-0 στο 58’, ενώ στο 81’ ο Βούκιτς διπλασίασε τα τέρματα για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός με πειραματική σύνθεση, δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός και πλέον έμεινε στο -3 από τις θέσεις των πλει-οφ.

Αποδοκιμάστηκε ο Δώνης από την εξέδρα για το επεισόδιο με τον Πάμπλο Γκαρσία

Το ματς:


Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πιο δυνατά, πιέζοντας ψηλά τους φιλοξενούμενους, και τελικώς στο 9’ έφτασε στην πρώτη καλή στιγμή, με τον Λίνο να σεντράρει επικίνδυνα στην περιοχή, και τον Πίντο να διώχνει έγκαιρα. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, ωστόσο στα επόμενα λεπτά δεν μπορούσαν να απειλήσουν επικίνδυνα την εστία του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να το εκμεταλλεύονται, κερδίζοντας κάποια μέτρα, και στο 18’ έφτασαν στην πρώτη τους τελικά προσπάθεια χάρη σε ένα σουτ του Καζιγιάμα το οποίο κατέληξε άουτ.

Η συνέχεια άνηκε στον ΠΑΟΚ ο οποίος απείλησε με μακρινό σουτ του Λάζαρ στο 23’ με τον Καρνέζη να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ, όμως ύστερα ο Έλληνας πορτιέρο δεν ανησύχησε στις κεφαλιές των Καμαρά και Αθανασιάδη. Ωστόσο στο 38’ ο Σο δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη και συνάμα αποβλήθηκε για την προβολή του σε διεκδίκηση της μπάλας από τον Κάτσε, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μείνει με αριθμητικό μειονέκτημα.

Αυτό δεν θα μπορούσε να μην το εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ ο οποίος μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, απειλώντας αρχικώς με σουτ των Κάτσε και Αθανασιάδη, και τελικώς στο 58’ ο Καμαρά βρήκε στόχο (η μπάλα ακούμπησε στον Μαρίνο) κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ο Φάμπρι προχώρησε σε αλλαγές αντικαθιστώντας τους Φιγκερόα, Μαυρία και Πίντο με τους Γιοκίν, Φορναρόλι και Σπυρόπουλο, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό και να απειλήσουν για την ισοφάριση.

Ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να είχε την υπεροχή και τελικώς έφτασε στο 2-0 στο 81’ με τον Βούκιτς να παίρνει το ριμπάουντ σε απόκρουση του Καρνέζη από την κεφαλιά του Αθανασιάδη, και από κοντά με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειχναν ότι μπορούσαν να απειλήσουν, και ο ΠΑΟΚ άγγιξε το 3ο γκολ, με τον κίπερ των «πράσινων» να αποκρούει την κεφαλιά του Βούκιτς στο 89’ (βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ), ενώ στο 90+2’ ο Καμαρά έχασε μοναδική ευκαιρία για το 3-0, όταν και σε τετ-α-τετ με τον Καρνέζη, δεν έπιασε καλά τη μπάλα, ώστε να τη στείλει στα δίχτυα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.