Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο Μήτρογλου βρήκε τη λύση

Σούπερ Λιγκ: Ο Μήτρογλου βρήκε τη λύση

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/3/2013 19:29
Με ένα όμορφο γκολ του Κώστα Μήτρογλου, ο …αδιάφορος βαθμολογικά Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 1-0 στην έδρα της Κέρκυρας η οποία οδεύει προς την Football League.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονταν σε κακή μέρα, ωστόσο οι τρεις αλλαγές του Μίτσελ (Μήτρογλου, Φετφατζίδης, Μάσαντο) άλλαξαν την εικόνα τους ματς, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν τελικώς το γκολ με εκπληκτικό σουτ του Μήτρογλου στο 79’, με τον Έλληνα φορ να στέλνει τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Αναστασόπουλου.

Από την άλλη η Κέρκυρα δεν κατάφερε να αντιδράσει και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το ματς


Το πρώτο ημίχρονο ήταν άκρως απογοητευτικό, καθώς τα πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου δεν επέτρεπαν στη δημιουργία φάσεων. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο κυκλοφορίας τη μπάλας, ωστόσο η καλή αμυντική λειτουργία της Κέρκυρας, δεν επέτρεπε στους «ερυθρόλευκους» να απειλήσουν την εστία της.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ανοίξουν και το σκορ εάν στο 40’ ο Κυβελίδης απέφευγε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Αθανασίου έστειλε τη μπάλα άουτ με σουτ στην κίνηση.

Η απογοητευτική εικόνα του Ολυμπιακού, έδινε ελπίδες για ένα καλό αποτέλεσμα στην Κέρκυρα η οποία μπήκε… φουριόζα στο δεύτερο μέρος, ψάχνοντας το γκολ και τελικώς στο 51’ δημιούργησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, με τον Αγρίτη να στέλνει τη μπάλα άουτ προ του Μέγιερι.

Ωστόσο ο Μίτσελ δεν έμεινε άπραγος και προχώρησε σε τρεις αλλαγές, βάζοντας στο 63’ τους Μασάντο και Φετφατζίδη έναντι των Βλαχοδήμο και Φουστέρ, ενώ στο 70’ έκλεισε τις αλλαγές του με την είσοδο του Μήτρογλου έναντι του Παπάζογλου.

Αμέσως οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν ρυθμό και στο 74’ απείλησαν με τον απευθείας φάουλ του Μασάντο, με τον Αναστασόπουλο να διώχνει με γροθιές. Τελικώς στο 79’ ο Μήτρογλου που πέρασε πριν λίγα λεπτά στο παιχνίδι με εκπληκτικό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

Η Κέρκυρα στην συνέχεια δεν μπόρεσε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα και να μείνει στον… πάτο της βαθμολογίας με μόλις 20 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.