Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Είναι ζωντανή!

Σούπερ Λιγκ: Είναι ζωντανή!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/3/2013 21:27
Νίκη- χρυσάφι πήρε η ΑΕΚ στην μάχη της για την παραμονή, καθώς η «Ένωση» επικράτησε με 2-1 της Βέροιας χάρη σε τέρμα του Κατίδη στο 84’ ο οποίος έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την ομάδα του μετά την ισοφάριση των φιλοξενούμενων.

Ο Φούντας μόλις στο 3ο λεπτό έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με την Βέροια ωστόσο να μην το βάζει κάτω, και έφτασε τελικώς την ισοφάριση στο 75’ με τον Ολαϊτάν, «παγώνοντας» το ΟΑΚΑ.

Ωστόσο ο Κατίδης που πέρασε στο παιχνίδι αντί του τραυματία Φούντα, πήρε τη …σκυτάλη και βάζοντας το πόδι του στο σουτ του Κορδέρο στο 84’, «λύτρωσε» την ΑΕΚ για το τελικό 2-1.

Να σημειωθεί ότι ο αντιπρόεδρος της «Ένωσης», Ηλίας Μπρουσιανός τίμησε τον Νίκο Γεωργέα που επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος της ΑΕΚ μετά από 11,5 χρόνια προσφοράς και γνώρισε την αποθέωση από την εξέδρα.

Το ματς:


Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να είχαν ονειρευτεί οι οπαδοί της ΑΕΚ, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό ύστερα από αντεπίθεση, ο Φούντας έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με δυνατό σουτ νίκησε τον Λόπεζ για το 1-0.

Το γκολ έδωσε… φτερά στους γηπεδούχους οι όποιοι είχαν ψυχολογία και έλεγχαν απόλυτα το ματς στα πρώτα λεπτά, με τον Πετρόπουλο να χάνει ευκαιρία για το 2-0 στο 13’ καθώς ο Λόπεζ κατάφερε να αποκρούσει.

Ωστόσο ο τραυματισμός του Φούντα που αποχώρησε με φορείο και η διακοπή του παιχνιδιού επέτρεψε στη Βέροια να «ανασυνταχθεί» με αποτέλεσμα να απειλήσει στο 27’ με πλασέ του Καλτσά το οποίο ίσως και να ακούμπησε το χέρι του Μητρόπουλου σε μια πολύ δύσκολη φάση.

Στη συνέχεια με εξαίρεση ένα λάθος του Μπουγαίδη που παραλίγο να φέρει το 1-1, η ΑΕΚ δημιούργησε άλλες δύο καλές στιγμές πριν το ημίχρονο, με τον Κατίδη να έκανε κακό σουτ στο 37’ υπό καλές προϋποθέσεις, ενώ στο 44’ ο Κουτρουμπής έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια έψαξε για την ισοφάριση έχοντας διπλή ευκαιρία με σουτ των Γεωργιάδη και Ολαϊτάν στο 55’ τα οποία αποκρούστηκαν από τους αμυντικούς της «Ένωσης», ενώ στο 61 η ΑΕΚ ισοφάρισε τις καλές στιγμές, με τον αμαρκάριστο Μητρόπουλο να στέλνει τη μπάλα στα χέρια του Λόπεζ.

Στα επόμενα λεπτά η Βέροια προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι, πιέζοντας τους γηπεδούχους και τελικώς έφτασε στην ισοφάριση, με τον Ολαϊτάν στο 75’ να πιάνει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντόπουλου για το 1-1.

Παρόλα αυτά η ΑΕΚ δεν το έβαλε κάτω και έψαξε το γκολ για να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ και τελικώς τα κατάφερε, καθώς μετά μια κεφαλιά του Γκερέιρο η οποία έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Λόπεζ, τελικώς ο Κατίδης στο 84’ έβαλε το πόδι του στο σουτ του Κορδέρο, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να αποχωρεί από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς, της νικής κάνοντας μεγάλο βήμα για την παραμονή της στη Σούπερ Λιγκ.

* Να σημειωθεί ότι ο Κατίδης πανηγύρισε το νικητήριο γκολ της ΑΕΚ με προτεταμένο το δεξί του χέρι, σε κίνηση που παραπέμπει σε φασιστικό και ναζιστικό χαιρετισμό και που σίγουρα θα συζητηθεί.

Σούπερ Λιγκ: Είναι ζωντανή!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.