Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ήττες για Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Ήττες για Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/3/2013 20:14
Το νικηφόρο σερί της Λίβερπουλ σταμάτησε στο «Σεντ Μέρις», καθώς η Σαουθάμπτον πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στους «κόκκινους», με αποτέλεσμα οι «Άγιοι» να ξεφύγουν από τις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού. Νίκη για Άρσεναλ, δεν τα κατάφερε στο «Γκούντισον Παρκ» η Μάντσεστερ Σίτι.

Η Λίβερπουλ είχε... χτυπήσει τοπ φόρμα στο πρωτάθλημα καθώς προέρχονταν από 3 συνεχόμενες νίκες και τα όνειρα για τετράδα είχαν επανέλθει στο προσκήνιο. Ωστόσο η «σφαλιάρα» με 3-1 από την Σαουθάμπτον, έκανε τα πράγματα δύσκολα για τους «κόκκινους» οι οποίοι είχαν απογοητευτική εμφάνιση σε αντίθεση με τις προηγούμενες εμφανίσεις τους.

Οι «Άγιοι» χρειάστηκαν μόλις 6 λεπτά για να ανοίξουν το σκορ, με τον Σνάιντερλιν να κάνει το 1-0, ενώ στο 33’ ο Λάμπερτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με τη μπάλα να κοντράρει στον Στάριτζ πριν καταλήξει στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Κουτίνιο μείωσε σε 2-1 δίνοντας ελπίδες στους φιλοξενούμενους, ωστόσο στο δεύτερο η Σαουθάμπτον άντεξε την πίεση και τελικώς έφτασε σε τρίτο τέρμα, με τον Ροντρίγκιεζ να «σφραγίζει» τη νίκη για την ομάδα του κάνοντας το 3-1 στο 80’.

Σπουδαίες νίκες για Έβερτον, Άρσεναλ


Πρέμιερ Λιγκ: Ήττες για Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ
Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε τα 11 χρόνια στον πάγκο της Έβερτον ο Ντέιβιντ Μόγιες, καθώς η Έβερτον πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι με αποτέλεσμα να πλησιάσει την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα «ζαχαρωτά» έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους καθώς ο Μιραλάς βρήκε δίχτυα στο 13’, με τον διαιτητή όμως να ακυρώνει το γκολ για οφσάιντ σε μία αμφιλεγόμενη φάση. Ωστόσο στο 32’ ο Όσμαν με ένα εκπληκτικό γκολ άνοιξε το σκορ για την Έβερτον, με την Σίτι από την άλλη να μην μπορούσε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες.

Τα πράγματα στο δεύτερο μέρος πήγαν να αλλάξουν άρδην όταν και ο Πίεναρ αντίκρισε στο 61’ τη δεύτερη κίτρινη, ωστόσο οι «πολίτες» δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν, και τελικώς ο Φελαινί με γκολ στις καθυστερήσεις, έβαλε το «κερασάκι» στην τούρτα (...του Μόγιες), διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να φωνάζουν δίκαια για πέναλτι που δεν τους καταλογίστηκε σε χέρι του Φελαινί όταν το παιχνίδι ήταν στο 1-0.

Πρέμιερ Λιγκ: Ήττες για Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ
Από την άλλη, η Άρσεναλ πήρε πολύτιμη νίκη στο «Λίμπερτι» με 2-0 απέναντι στην Σουόνσι, διατηρώντας το +2 από την Έβερτον στη 5η θέση.

Οι «κανονιέρηδες» είχαν δύο δοκάρια με τον Τσάμπερλειν στο πρώτο μέρος, με την Σουόνσι από την άλλη να χάνει επίσης καλές στιγμές με τους Μίτσου και Ρανχέλ για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο αμφότερες πήγαν με το μηδέν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η Άρσεναλ επέβαλε τον ρυθμό της και αφού απείλησε την εστία των «κύκνων», τελικώς άνοιξε το σκορ με το πρώτο γκολ του Μονρεάλ με τη φανέλα της ομάδας για το 1-0 στο 74’, ενώ ο Ζερβίνιο στις καθυστερήσεις «σφράγισε» τη νίκη για τους φιλοξενούμενους.


Νίκη σωτηρίας για Άστον Βίλα


Πρέμιερ Λιγκ: Ήττες για Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ
Νικήτρια στον… τελικό της παραμονής αναδείχθηκε η Άστον Βίλα η οποία χάρη σε τέρμα του Μπεντέκε στο 81’, επικράτησε με 3-2 της ΚΠΡ με αποτέλεσμα να ξεφύγει με 6 βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού. Από την άλλη οι «ρένιτζερς» πάλεψαν για τη 3η συνεχόμενη νίκη τους, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και παρέμειναν τελευταίοι στη βαθμολογία.

Τέλος, Στόουκ και Γουέστ Μπρομ μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 0-0.


Τα αποτελέσματα


Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 2-0

Άστον Βίλα - ΚΠΡ 3-2

Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ 3-1

Στόουκ - Γουέστ Μπρομ 0-0

Σουόνσι - Άρσεναλ 0-2

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ρέντινγκ (19:30)


Η βαθμολογία


1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 71

2. Μάντσεστερ Σίτι 59

3. Τότεναμ 54

4. Τσέλσι 52

5. Άρσεναλ 50

6. Έβερτον 48

7. Λίβερπουλ 45

8. Γουέστ Μπρομ 44

9. Σουόνσι 40

10. Στόουκ 34

11. Φούλαμ 33

12. Γουέστ Χαμ 33

13. Νόριτς 33

14. Νιούκαστλ 33

15. Σαουθάμπτον 31

16. Σάντερλαντ 30

17. Άστον Βίλα 30

18. Γουίγκαν 24

19. Ρέντινγκ 23

20. ΚΠΡ 23

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.