Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Αβραάμ κόντρα στη Βοσνία

Με Αβραάμ κόντρα στη Βοσνία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/3/2013 16:42
Την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Βοσνία στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, έκανε γνωστή ο Φερνάντο Σάντος ο οποίος κάλεσε αρκετά νέα πρόσωπα, όπου σε αυτά ξεχωρίζει η επιστροφή του Αβράαμ Παπαδόπουλου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ελλάδας εκτός από την κλήση του στόπερ του Ολυμπιακού, συμπεριέλαβε αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή, καλώντας τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Φάνη Γκέκα, Γιώργο Σαμαρά, Στέλιο Μαλεζά αλλά και τον νεαρό τερματοφύλακα της Ξάνθης, Γιούρι Λοντίγκιν!

Από την άλλη, εκτός αποστολής έμεινε ο Στέφανος Αθανασιάδης όπως και ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος δεν έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του με τη φανέλα της Πάρμα στην Ιταλία. Τέλος αποκλείστηκαν και οι Σπυρόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος οι οποίοι είναι τραυματίες.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής για το παιχνίδι με τη Βοσνία:


Καρνέζης, Σηφάκης, Λοντίγκιν, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Μανιάτης, Χολέβας, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Κονέ, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Γκέκας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.