Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Στιγμές 2004 ζει η Μίλγουολ

Κύπελλο Αγγλίας: Στιγμές 2004 ζει η Μίλγουολ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2013 01:17
Ιστορικές στιγμές ζει η Μίλγουολ η οποία επικράτησε με 1-0 της Μπλάκμπερν στο «Ίγουντ Παρκ» και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας για πρώτη φορά μετά το 2004, όταν και είχε φτάσει στον τελικό του θεσμού (ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0). Με Γουίγκαν στους «4».

Οι δύο ομάδες «διασταύρωσαν τα ξίφη τους» για δεύτερα φορά μέσα σε λίγες μέρες, καθώς είχαν έρθει ισόπαλες 0-0 στο πρώτο παιχνίδι στο Λονδίνο, σκορ που έφερε το ζευγάρι στον επαναληπτικό.

Μέτριο το θέαμα στο πρώτο μέρος, με την Μπλάκμπερν να ήταν πιο απειλητική, ωστόσο στο 42’ ο αρχηγός της Μίλγουολ, Σίτου έκανε το 1-0 με κεφαλιά για τα «λιοντάρια» ύστερα από κόρνερ του Τέιλορ.

Η κατάσταση δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τον Άπλετον να ρίχνει στο παιχνίδι τον έμπειρο Νούνο Γκόμεζ ο οποίος μάλιστα δημιούργησε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, ωστόσο δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων κράτησε στη συνέχεια το μηδέν στις προσπάθεις των «ρόβερς», επιτρέποντας στη Μίλγουολ να προκριθεί στα ημιτελικά εκεί όπου θα συναντήσει την Γουίγκαν σε παιχνίδι που θα γίνει στο Γουέμπλει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.