Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει να φύγει από την Τότεναμ ο Γιορίς: «Είναι το τέλος μιας εποχής»

Θέλει να φύγει από την Τότεναμ ο Γιορίς: «Είναι το τέλος μιας εποχής»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/6/2023 19:55
Ο Ούγκο Γιορίς εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Τότεναμ, κάνοντας λόγο για τέλος εποχής και ότι θέλει να αλλάξει ποδοσφαιρικές παραστάσεις.

Μετά από 11 χρόνια στην Τότεναμ, ο Ούγκο Γιορίς αποκάλυψε σε συνέντευξη του ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από τα «σπιρούνια» για άλλη ποδοσφαιρική στέγη.

Παρότι έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του Β. Λονδίνου, ο έμπειρος Γάλλος γκολκίπερ τόνισε πως είναι ένα τέλος εποχής και ότι επιθυμεί μία ομάδα που να έχει τις κατάλληλες συνθήκες για τον ίδιο:

«Έχουμε φτάσει σε μια σημαντική στιγμή, είτε για τον σύλλογο είτε για εμένα. Είναι το τέλος μιας εποχής. Έχω μια επιθυμία για κάτι άλλο. Θα μελετήσω προσεκτικά τι είναι δυνατό. Ωστόσο, δεν ξέχασα ότι έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιό με την Τότεναμ και στο ποδόσφαιρο είναι πάντα δύσκολο να προβλέψεις τι θα συμβεί. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να βρω ένα πρότζεκτ όπου έχει τις κατάλληλες συνθήκες για μένα», δήλωσε στο «Nice Matin» ο Γιορίς, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενος επιστροφής στην ομάδα της γενέτειρας του, Νις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.