Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Μπαρτσελόνα περιμένει το «πράσινο φως» από τη Λα Λίγκα και ο Μέσι της έδωσε διορία

Η Μπαρτσελόνα περιμένει το «πράσινο φως» από τη Λα Λίγκα και ο Μέσι της έδωσε διορία

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
31/5/2023 21:50
Στην τελική ευθεία μπαίνει το «σίριαλ» της επιστροφής ή όχι του Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν σήμερα (31/5) συνάντηση με εκπροσώπους της Λα Λίγκα, όπου παρουσίασαν πλάνο οικονομικής βιωσιμότητας για τα επόμενα χρόνια, με τα δείγματα από πλευράς διοργανώτρια Αρχής να είναι θετικά.

Το αν θα εγκριθεί το εν λόγω πλάνο συνδέεται άμεσα με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα, αφού μόνο έτσι θα καλυφθεί το συμβόλαιό του. Την ίδια στιγμή ο Αργεντινός, που έχει στα χέρια του μεγάλη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, φέρεται πως αφενός δεν... ψήνεται να την αποδεχτεί και αφετέρου έχει σε απόλυτη προτεραιότητα την επιστροφή του στη Βαρκελώνη.

Αυτό πάντως δεν είναι άνευ όρων, αφού σύμφωνα με καταλανικά Μέσα, ο «Λίο» έδωσε διορία μέχρι τις 10 Ιουνίου ώστε η Μπαρτσελόνα να λύσει όποιο θέμα εμποδίζει τη συμφωνία τους και σε αντίθετη περίπτωση θα ψάξει για άλλη ομάδα.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέβιντ Μπέκαμ φαντάζει πολύ πιθανός προορισμός, αφού σύμφωνα με όσα ανέφερε η γαλλική «Equipe» σήμερα το πρωί, η ομάδα του MLS μπορεί να εμπλακεί ακόμα και στην προσπάθεια επιστροφής του Μέσι στη Μπαρτσελόνα, διευκολύνοντας τη διαδικασία, με τη προϋπόθεση πως πριν το τέλος της καριέρας του θα αγωνιστεί και για λόγαριασμό της.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.