Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Τάσος Δουβίκας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Ερεντιβίζιε μαζί με τον Σίμονς!

Ο Τάσος Δουβίκας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Ερεντιβίζιε μαζί με τον Σίμονς!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
28/5/2023 18:47
Ο Τάσος Δουβίκας ολοκλήρωσε με 19 γκολ την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Ερεντιβίζιε και ισοβάθμισε στην 1η θέση της λίστας των σκόρερ μαζί με τον Τσάβι Σίμονς της Αϊντχόφεν.

Ο διεθνής Έλληνας στράικερ σκόραρε στη νίκη της Ουτρέχτης του με 3-2 επί της Έμεν για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Ερεντιβίζιε με αποτέλεσμα να φτάσει τα 19 τέρματα στο πρωτάθλημα. Τόσα έχει και Τσάβι Σίμονς, έχοντας όμως ευστοχήσει σε δύο πέναλτι έναντι τριών του Δουβίκα, αλλά έχοντας πραγματοποιήσει και δύο εμφανίσεις περισσότερες από τον Έλληνα άσο (34 έναντι 32) με το βραβείο να μοιράζεται μεταξύ τους.

Συνολικά ο Δουβίκας έχει σημειώσει 21 γκολ φέτος, μαζί με τα δύο στη διοργάνωση του Κυπέλλου, και έχει μπροστά του ακόμα δύο αγώνες τουλάχιστον στα πλέι οφ, όπου η Ουτρέχτη θα αντιμετωπίσει τη Σπάρτα Ρότερνταμ για μία θέση στον τελικό, ο οποίος θα κρίνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Από εκεί και πέρα δραματικό ήταν το φινάλε της τελευταίας αγωνιστικής καθώς οριστικά εκτός Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε ο Άγιαξ που τερμάτισε 3ος, με την Αϊντχόφεν να παίρνει τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αφού νίκησε την εκτός έδρας την Άλκμααρ, που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ήττα του Αίαντα από τη Τβέντε και να «κλέψει» στο νήμα την 3η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.