Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Τζεμπούρ, Αβραάμ απέναντι στον ΠΑΣ ο Ολυμπιακός

Χωρίς Τζεμπούρ, Αβραάμ απέναντι στον ΠΑΣ ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/3/2013 02:01
Τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Ραφικ Τζεμπούρ αποφάσισε να ξεκουράσει ο Μίτσελ ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός και οι Γκρέκο, Ιμπαγάσα.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού άφησε εκτός για λόγος ξεκούρασεις τους δύο άσους, ενώ εκτός έμειναν και οι Ιμπαγάσα, Γκρέκο οι οποίοι τραυματίστηκαν στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ (3-0).

Συγκεκριμένα ο πρώτος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάσταση που ακολουθεί κάνοντας θεραπεία, ενώ ο Γκρέκο ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, και παρότι οι αρχικές εκτιμήσεις έδειχναν ότι ο Ιταλός θα επέστρεφε γρήγορα στην ενεργό δράση, η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο.

Από την άλλη, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε μετά από πολύ καιρό ο Μοντέστο, ενώ κανονικά συμμετέχει σε αυτή και ο Φέισα ο οποίος ένιωσε ένα πόνο στον αριστερό προσαγωγό στην προπόνηση, ωστόσο θα βρίσκεται στην 18αδα για τη ρεβάνς στο «Καραισκάκη» μετά το 1-0 υπέρ των ερυθρόλευκων στους «Ζωσιμάδες».

Η αποστολή:


Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Κοντρέρας, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέβας, Ιωαννίδης, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.