Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάκκαρη - Μούχοβα 0-2: Ο «κακός δαίμονας» άφησε τη Μαρία πολύ νωρίς εκτός Ρολάν Γκαρός

Σάκκαρη - Μούχοβα 0-2: Ο «κακός δαίμονας» άφησε τη Μαρία πολύ νωρίς εκτός Ρολάν Γκαρός

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
28/5/2023 18:27
Η Μαρία Σάκκαρη αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και των προσδοκιών στην πρεμιέρα της στο Ρολάν Γκαρός και ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-7 (4), 5-7) από την Καρολίνα Μούχοβα, αποχαιρετώντας πρόωρα το τουρνουά.

Η Τσέχα πρωταθλήτρια τείνει να εξελιχθεί σε κακό δαίμονα της 27χρονης Ελληνίδας η οποία ήταν ανέτοιμη κι αποκλείστηκε πάρα πολύ νωρίς. Εξάλλου και πέρσι η Μούχοβα είχε σταματήσει τη Σάκκαρη στον δεύτερο γύρο του Γκραν Σλαμ του Παρισίου.

Πλέον η Μαρία θα πρέπει να ξεκουραστεί και να ανασυνταχθεί, καθώς είναι δεδομένο ότι αν συνεχίσει με αντίστοιχες εμφανίσεις κι αποτελέσματα, πολύ σύντομα θα βρεθεί εκτός της πρώτης δεκάδας της παγκόσμιας κατάταξης.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν ιδανικό για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, καθώς ξεκίνησε φουριόζα και πήρε τα τρία πρώτα games ξεφεύγοντας νωρίς με 3-0, ωστόσο μάλλον χαλάρωσε περισσότερο απ' όσο έπρεπε και είδε την αντίπαλό της να παίρνει τα τρία επόμενα και να ισοφαρίζει 3-3.

Στη συνέχεια οι δύο τενίστριες κράτησαν από δύο φορές το σερβίς τους, πριν η Τσέχα περάσει μπροστά με «μπρέικ» για το 6-5. Η Μαρία δεν τα παράτησε κι απάντησε άμεσα με δικό της «μπρέικ» για το 6-6. Στο τάι μπρέικ όμως η Μούχοβα ήταν καλύτερη στις λεπτομέρειες και το πήρε με 7-5, παίρνοντας και το προβάδισμα στα σετ.

Και το δεύτερο κομμάτι του αγώνα έμοιαζε πολύ στην έναρξή του με το πρώτο. Η Σάκκαρη μπήκε δυνατά και προηγήθηκε 2-0, όμως σπατάλησε άμεσα το προβάδισμά της και βρέθηκε πίσω με 3-2.

Διατήρησε πάντως την ψυχραιμία της και στη συνέχεια οι δύο αθλήτριες κράτησαν σχετικά εύκολα το σερβίς τους, με τη Μούχοβα να φτάνει στο 5-4 και τη Μαρία να χρειάζεται να σερβίρει για να μείνει στον αγώνα και στο τουρνουά. Στο δέκατο game η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο δύο φορές, καθώς η Τσέχα αντίπαλός της έφτασε δύο φορές σε ματς πόιντ, όμως κατάφερε να σωθεί σε δύο περιπτώσεις και να ισοφαρίσει 5-5 μένοντας «ζωντανή».

Παρ' όλα αυτά δεν εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ κι έχασε εύκολα στο επόμενο game, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκ νέου με την πλάτη στον τοίχο. Μάλιστα η Μούχοβα είχε διπλό ματς πόιντ στη διάθεσή της και τελικά έκλεισε το ματς με 6-4.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.