Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε μαθηματικά το πρωτάθλημα Ισπανίας στην έδρα της «μισητής» Εσπανιόλ - «Nτου» από οπαδούς των γηπεδούχων (video)

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε μαθηματικά το πρωτάθλημα Ισπανίας στην έδρα της «μισητής» Εσπανιόλ - «Nτου» από οπαδούς των γηπεδούχων (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
15/5/2023 00:21
Πρωταθλήτρια Ισπανίας για 27η φορά στην iστορία της αναδείχθηκε απόψε η Μπαρτσελόνα, μετά το επιβλητικό 4-2 στην έδρα της Εσπανιόλ, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα, σε ένα ματς με επεισοδιακό φινάλε, επιστρέφοντας στην κορυφή μετά 4 χρόνια.

Η ήττα-σοκ της Ατλέτικο Μαδρίτης από την Έλτσε νωρίτερα, σήμαινε πως οι «μπλαουγκράνα» χρειάζονταν ένα τρίποντο στην έδρα της «μισητής» αντιπάλου τους, για να εξασφαλίσουν μαθηματικά τον τίτλο.

Με έναν εκπληκτικό Μπαλντέ να έχει ασίστ στο Λεβαντόφσκι (11’) και προσωπικό γκολ (20’), η Μπαρτσελόνα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων από νωρίς, με τον Πολωνό να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, σκοράροντας στο 40'.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Κουντέ (53’) πέτυχε τέταρτο γκολ μετατρέποντας σε πάρτι το ματς, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν απλά να περιορίσουν την έκταση της ήττας με τέρματα των Τσάβι Πουάδο (73’) και Χοσέλου (90'+2’), αλλά να μην αποτρέπουν τη Μπαρτσελόνα από το να αναδειχθεί πρωταθλήτρια μέσα στο σπίτι τους.

Αυτό ήταν που εξόργισε και τους οπαδούς τους, που με το σφύριγμα της λήξης έκαναν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας στο κυνήγι τους παίκτες των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έτρεξαν προς τη φυσούνα εγκαίρως και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.