Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι ο Πανθρακικός, περίπατος για Απόλλωνα και Αστέρα Τρίπολης

Σούπερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι ο Πανθρακικός, περίπατος για Απόλλωνα και Αστέρα Τρίπολης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2014 19:33
Με κορυφαίο τον Χοσέ Μαρία Κάσες, ο Πανθρακικός ήταν ο νικητής του «Ελ Θράκικο» επικρατώντας με 2-1 της Ξάνθη, η οποία που τελείωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες. Έριξε τεσσάρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Απόλλωνας (4-0), εύκολα ο Αστέρας, 3-0 τον Πλατανιά.

Ο Πανθρακικός ήταν ο μεγάλος νικητής στο τοπικό ντέρμπι με τη Ξάνθη, καθώς κέρδισε με 2-1 στην έδρα του και πέρασε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Χοσέ Μαρία Κάσες ο οποίος έδωσε την ασίστ στο γκολ του Τζάνη για το 1-0 στο 69’, ενώ ο ίδιος με δικό του γκολ στο 79’ (για το οποίο η Ξάνθη φώναζε για οφσάιντ) χάρισε τη νίκη για τους γηπεδούχους με 2-1, με τους Ακρίτες να είχαν μειώσει προσωρινά με τον Βάλλα (73’) σε 1-1.

Το πάλεψε μέχρι το τέλος η Ξάνθη, η οποία αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 16’ , με τον Φλίσκα να αντικρίζει δύο κίτρινες σε ένα λεπτό (!), ενώ στο 88’ ο Παΐτο άφησε τους φιλοξενούμενους με 9 παίκτες χάρη σε απευθείας κόκκινη κάρτα…

Τεσσάρα ο Απόλλωνα, εύκολα ο Αστέρας


Σούπερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι ο Πανθρακικός, περίπατος για Απόλλωνα και Αστέρα Τρίπολης
Μεγάλη νίκη για τον Απόλλων Σμύρνης ο οποίος διέλυσε με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη!

Σπουδαία εμφάνιση για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πέτυχαν τρία γκολ μέσα σε 14 λεπτά με τους Μίνγκα (45+1’, 60’) και Ντάλμπεργκ (49’), ενώ στο 70’ ο Φαρινόλα διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Έτσι, η ομάδα του Λόρι Σάντσες έφτασε τους 20 βαθμούς και ξέφυγε από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Άνετη νίκη και για τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος επιβλήθηκε με 3-0 του Πλατανιά στην έδρα του και παρέμεινε στο -1 από τον 4ο Παναθηναϊκό.

Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ στο 19’ με τον Καράσκο, ενώ Σανκαρέ (45’) και Χουάνμα (50’) «κλείδωσαν» τη νίκη για τους γηπεδούχους, καθώς ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να αντιδράσει και παρέμεινε στους 19 βαθμούς.

Nτεμπούτο για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έκαναν οι Ινκούμ και Βλαχοδήμος έκαναν, ωστόσο δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν για τους φιλοξενούμενους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.