Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φέργκιουσον: «Είμαστε τυχεροί που δεν αποκλειστήκαμε»

Φέργκιουσον: «Είμαστε τυχεροί που δεν αποκλειστήκαμε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/3/2013 00:50
Τυχερή που βρίσκεται ακόμα στο Κύπελλο Αγγλίας είναι η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μετά το 2-2 κόντρα στην Τσέλσι στο «Όλντ Τράφορντ» για τους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας, σκορ που οδηγεί τις δύο ομάδες σε ρεβάνς στην έδρα των «μπλε».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεκίνησαν εξαιρετικά παίρνοντας κεφάλι με 2-0 μόλις στο 11’, ωστόσο στο δεύτερο μέρος φάνηκε σα να μην μπήκαν ποτέ στο αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να ισοφαρίστουν και να γλυτώσουν αρκετές φορές από ένα 3ο γκολ, με τον Φέργκιουσον να εξηγεί πως αυτό οφείλεται στην κούραση των παικτών μετά το δύσκολο αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη:

«Είμαστε τυχεροί που δεν αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο. Φάνηκε ότι μας επηρέασε η κούραση και η Τσέλσι ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ωστόσο δεν μπορώ να τα βάλω με την ομάδα μου η οποία έδωσε τα πάντα το βράδυ της Τρίτης για να πάρει την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που επηρέασε χωρίς καμία αμφιβολία την εικόνα μας στον αγώνα με την Τσέλσι» ήταν τα λόγια του Σκωτσέζου τεχνικού στο επίσημο κανάλι της ομάδας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.