Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέφεριν: «Από τις πιο σοβαρές υποθέσεις που έχω δει το Μπαρτσελόνα - Νεγκρέιρα, δεν υπάρχει παραγραφή»

Τσέφεριν: «Από τις πιο σοβαρές υποθέσεις που έχω δει το Μπαρτσελόνα - Νεγκρέιρα, δεν υπάρχει παραγραφή»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/4/2023 14:46
Η έρευνα της Μπαρτσελόνα από την UEFA για το περίφημο «σκάνδαλο Νεγκρέιρα», όπως αποκαλείται διεθνώς, συνεχίζεται με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν να κάνει μάλιστα πολύ συγκεκριμένες δηλώσεις.

Μιλώντας στην σλοβένικη ιστοσελίδα «Ekipa» ο Τσέφεριν τόνισε πως πρόκειται για μία από τις πιο σοβαρές υποθέσεις που έχει δει, προσθέτοντας πως δεν υπάρχει καμία παραγραφή αδικήματος.

Θυμίζουμε πως οι κατηγορίες είναι εις βάρος των πρώην προέδρων της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και Σάντρο Ροσέλ, καθώς και του Χοσέ Μαρία Ενρίκε Νεγκρέιρα, για τα αδικήματα της διαφθοράς, της παραβίασης εμπιστοσύνης και της ψευδών επιχειρηματικών στοιχείων.

Ο Νεγκρέιρα συγκεκριμένα εμφανίζεται να έλαβε 7 εκατομμύρια ευρώ από την Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν προκύπτουν στοιχεία για επιρροή αποτελεσμάτων σε αγώνες της, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, με την UEFA ωστόσο να μην πείθεται και να έχει ξεκινήσει τη δικη της έρευνα για το ζήτημα.

Οι δηλώσεις του Τσέφεριν:

«Δεν μπορώ να σχολιάσω ευθέως γιατί έχει συγκληθεί μια ανεξάρτητη πειθαρχική επιτροπή που επιλαμβάνεται του θέματος. Και δεύτερον, γιατί δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα ενδελεχώς. Ωστόσο, ένα πράγμα μπορώ να πω: με έχουν πληροφορήσει πως η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή. Στα δικά μου μάτια, δηλαδή, είναι μία από τις πιο σοβαρές υποθέσεις που έχω δει.

Η υπόθεση έχει παραγραφεί για το ισπανικό σύστημα και δεν πρόκειται να επιβληθούν ποινές. Η πειθαρχική διαδικασία συνεχίζεται από την ισπανική εισαγγελία. Για την UEFA, ωστόσο, δεν ισχύει καμία παραγραφή»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.