Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Εάν ο Μάτα θέλει να φύγει, οι πόρτες θα είναι ανοιχτές…»

Μουρίνιο: «Εάν ο Μάτα θέλει να φύγει, οι πόρτες θα είναι ανοιχτές…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/1/2014 22:23
Ιδιαίτερα αμφίβολο είναι το μέλλον του Χουάν Μάτα στην Τσέλσι, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να αντιδράει έξαλλα στην απόφαση του Μουρίνιο να τον αντικαταστήσει στο 53ο λεπτό της σημερινής αναμέτρησης με την Σαουθάμπτον, και τον Πορτογάλο τεχνικό να δηλώνει στο τέλος του αγώνα πως εάν θέλει να φύγει, οι πόρτες θα είναι ανοιχτές!

Ο Χουάν Μάτα πήρε φανέλα βασικού στην σημερινή αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Σαουθάμπτον, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά, και στο 53’ αντικαταστάθηκε από τον Οσκάρ ο οποίος με ένα γκολ και μία ασίστ χάρισε τη νίκη στους «μπλε» με 3-0.

Δεν είναι μυστικό πως ο Μάτα δεν περνάει τις καλύτερες μέρες του στο Λονδίνο, καθώς δεν απολαμβάνει αρκετό χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν, και η αντίδραση του στη στιγμή της αλλαγής του (αγνόησε τον Μουρίνιο και χτύπησε την καρέκλα του πάγκου) το αποδεικνύει χαρακτηριστικά…

Μάλιστα η φημολογία πως θα αποχωρήσει τον Γενάρη για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν έχει πάρει… φωτιά τα τελευταία 24ωρά, με τον Μουρίνιο να παίρνει θέση μετά το τέλος του ματς, λέγοντας πως επιθυμεί μεν να κρατήσει τον παίκτη, ωστόσο εάν θέλει να φύγει, η πόρτα θα είναι ανοιχτή:

«Θέλω να τον κρατήσω. Δεν θέλω να φύγει από την ομάδα. Όμως, εφόσον θέλει αυτός να φύγει, η πόρτα είναι ανοιχτή. Επίσης, η πόρτα του συλλόγου είναι ανοιχτή όταν ένας παίκτης θέλει να μιλήσει σε μας. Εάν με ρωτήσετε αν επιθυμώ να πουληθεί, θα σας απαντήσω όχι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.