Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Έραψε» το 4ο ο Ολυμπιακός!

Σούπερ Λιγκ: «Έραψε» το 4ο ο Ολυμπιακός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2013 21:32
Το 4ο αστέρι που σημαδοτοτεί το 40ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού, «έραψαν» και με τη… βούλα οι «ερυθρόλευκοι» οι οποίοι ανήμερα των 88ων γενεθλίων τους, πήραν την νίκη με 3-0 απέναντι στην ΑΕΚ και χρίστηκαν και μαθηματικά πρωταθλητές Ελλάδος για τη σεζόν 2012-2013.

Με MVP τον Αβραάμ Παπαδόπουλο ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (13’, 56’) και τον Αμπντούν να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 62’, οι Πειραιώτες χωρίς να πιάσουν υψηλή απόδοση επικράτησαν με 3-0 της «Ένωσης», σκορ που τους επέτρεψε να στεφτούν πρωταθλητές Ελλάδας για τη φετινή σεζόν.

Από την άλλη η ΑΕΚ πάλεψε και ίσως αδικείται από το τελικό σκορ, με τον Κορδέρο να αστοχεί σε τετ-α-τετ για το 1-1, ωστόσο στο τέλος παραλίγο να φύγει με 4ο γκολ από το «Καραισκάκη», καθώς ο Μανιάτης στις καθυστερήσεις σημάδεψε το δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.

Το ματς:


Την νίκη για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα αναζητούσε απέναντι στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, ωστόσο η Ένωση παραλίγο να του χαλάσει νωρίς το πάρτι, με τον Φούντα να στέλνει στο 10’ την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι με δυνατό σουτ, στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα. Έτσι οι γηπεδούχοι φρόντισαν να κόψουν τη φόρα στους φιλοξενούμενους, με τον Παπαδόπουλο στο 13’ να στέλνει τη μπάλα με προβολή στα δίχτυα ύστερα από γύρισμα του Τζεμπούρ με το κεφάλι, για το 1-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» στη συνέχεια προσπάθησαν να πετύχουν νωρίς ένα δεύτερο γκολ και να καθαρίσουν την υπόθεση… νίκη, ωστόσο η ΑΕΚ ισορρόπησε την κατάσταση και κατάφερε να παγώσει τον ρυθμό, χάνοντας μάλιστα ευκαιρία στο 36’ ξανά με τον Φούντα, ο οποίος έστειλε εκ νέου ψηλά τη μπάλα με σουτ έξω από τη περιοχή. Ωστόσο ο Ολυμπιακός κατάφερε να απαντήσει στο 40’ στις ευκαιρίες, με τον Μανωλά να σουτάρει από κοντά ύστερα από σύγχυση στα καρέ της ΑΕΚ, ωστόσο η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

Στις αρχές του δεύτερου μέρος η «Ένωση» πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, και στο 50’ έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-1, με τον Κορδέρο να αστοχεί σε τετ-α-τετ απέναντι στον Μέγιερι. Έτσι ο Άβρααμ Παπαδόπουλος τον τιμώρησε 6 λεπτά μετά όταν και με κεφαλιά έκανε το 2-0 ύστερα από σέντρα του Χολέμπας.

Λίγα λεπτά μετά ήταν η σειρά του Τζεμπούρ ο οποίος δεν θα μπορούσε να λείψει από τους σκόρερ των «ερυθρόλευκων», με τον Αλγερινό να κάνει το 3-0 από κοντά στο 62’, καθαρίζοντας έτσι το παιχνίδι.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και το ενδιαφέρον είχε επικεντρωθεί κυρίως στην κερκίδα του γηπέδου όπου οι οπαδοί των γηπεδούχων είχαν ανάψει βεγγαλικά για να γιορτάσουν το 40ο πρωτάθλημα της ομάδας τους. Τελικώς στο 90+2’ ο Μανιάτης δεν κατάφερε να βάλει το κερασάκι στη τούρτα, σημαδεύοντας το δοκάρι, με το τελικό 3-0 να δίνει ωστόσο την νίκη για τον Ολυμπιακό.

Η εικόνα της θύρας 7 στην είσοδο των ομάδων.

Σούπερ Λιγκ: «Έραψε» το 4ο ο Ολυμπιακός!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.