Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Ελπίζω όλες οι ομάδες των Αθηνών να έχουν την ίδια μεταχείριση στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Λουτσέσκου: «Ελπίζω όλες οι ομάδες των Αθηνών να έχουν την ίδια μεταχείριση στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/3/2023 21:50
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου με δηλώσεις του μετά το «διπλό» του ΠΑΟΚ στην έδρα του Άρη, στάθηκε στη δυσκολία του παιχνιδιού, στην αλλαγή απόδοσης της ομάδας του αλλά και στην αποβολή του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός σχολίασε πως περιμένει ότι όλες οι ομάδες των Αθηνών θα έχουν την ίδια μεταχείριση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ δεν κατάλαβε για ποιο λόγο αποβλήθηκε καθώς δεν πέταξε κάτι πίσω στην κερκίδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε όπως ξέρουμε αλλά δυστυχώς δεν ήμασταν καλοί στην αρχή και μείναμε πίσω στο σκορ από ένα ωραίο σουτ του Πάλμα. Δεν έκλεισε καλά για εμάς το πρώτο ημίχρονο, μας έλειπε κάτι η ένταση που θέλαμε να έχουμε. Προσπαθήσαμε να κυριαρχήσουμε έπειτα. Αλλάξαμε πράγματα, παλέψαμε στο δεύτερο μέρος και πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Ήταν μια δύσκολη νίκη, καταφέραμε να κερδίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα. Ελπίζω πως όλες οι ομάδες των Αθηνών που θα έρθουν να έχουν την ίδια μεταχείριση.

Μου είπαν ότι έκανα χειρονομία για να πετάξω κάτι στην κερκίδα. Πήρα όντως κάτι, για να το πετάξω όμως προς τα πίσω. Ξέρετε πως όταν λέω κάτι είναι η αλήθεια. Υπάρχει μια τρελή ατμόσφαιρα σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά συνήθως αυτός που υποφέρει είναι το ποδόσφαιρο»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.