Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για Βόλο αλλά η ΕΛ.ΑΣ απαγορεύει την μετακίνηση οπαδών!

ΠΑΟΚ: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για Βόλο αλλά η ΕΛ.ΑΣ απαγορεύει την μετακίνηση οπαδών!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
9/3/2023 17:13
Απαγορευτικό της Αστυνομίας στην οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή (12/3).

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ζητήσει και λάβει 5.000 εισιτήρια για το παιχνίδι, με την διάθεση να ξεκινά αύριο (10/3) όπως ενημέρωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, αλλά η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών για λόγους δημόσιας ασφάλειας και πλέον ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι.

H ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, μεταξύ των ομάδων ΠAE Βόλος ΝΠΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 12-03-2023 και ώρα 19.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.