Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παράπονα για τη διαιτησία από Κέρκυρα

Παράπονα για τη διαιτησία από Κέρκυρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2013 03:13
Παράπονα για την διαιτησία και συγκεκριμένα τη φάση του πέναλτι που προήλθε το γκολ του Παναθηναϊκού, κάνει λόγο σε ανακοίνωση της η Κέρκυρα μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ (1-0 υπέρ των «πράσινων»).

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ υποστηρίζει ότι η φάση ήταν «πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ» και όχι πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού με το οποίο οι γηπεδούχοι πήραν το παιχνίδι. Μάλιστα η ανακοίνωση αφήνει αιχμές και για τη διαιτησία του αγώνα που είχε δώσει η ομάδα απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ επισημαίνεται πως με τέτοιες εμφανίσεις όπως η χθεσινή, ο στόχος της παραμονής μπορεί να επιτευχθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ εκφράζει τη λύπη της, που, στο μεγάλο αγώνα που κάνει η ομάδα μας, για την παραμονή στη Super League, βρίσκεται εκ νέου να πληρώνει, ένα διαιτητικό σφάλμα, όπως αυτό του σημερινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Σφάλμα, που μετέτρεψε ένα πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ σε πέναλτι, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα.

Κι ενώ, σε ανάλογη περίπτωση, στον πρόσφατο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, μετετράπη, αντιθέτως, σε επιθετικό φάουλ. Με την εμφάνισή τους, οι παίκτες του ΑΟ Κέρκυρα έδειξαν ότι ο στόχος μπορεί και παραμένει υλοποιήσιμος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.