Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Στους «4» Μάντσεστερ Σίτι και Γουίγκαν

Κύπελλο Αγγλίας: Στους «4» Μάντσεστερ Σίτι και Γουίγκαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2013 21:43
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κάρλος Τέβεζ ο οποίος πέτυχε τρία γκολ και μοίρασε δύο ασίστ, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 5-0 τη Μπάρνσλι και προκρίθηκε για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Στους «4» και η Γουίγκαν.

Ο Αργεντινός φορ συνελήφθη πριν λίγες μέρες γιατί οδηγούσε παρά την αφαίρεση του διπλώματος του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ακόμα και με φυλάκιση. Ωστόσο τα προβλήματα με τον νόμο δεν τον πτόησαν, με τον ίδιο να νικάει τρεις φορές τον τερματοφύλακα της Μπάρνσλι, ενώ παράλληλα «σέρβιρε» τα άλλα δύο γκολ στους Κολάροβ και Σίλβα, με αποτέλεσμα οι «πολίτες» να πάρουν άνετα το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Κύπελλο Αγγλίας: Στους «4» Μάντσεστερ Σίτι και Γουίγκαν
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Γουίγκαν με ένα ξέσπασμα τριών λεπτών, πέτυχε 3 γκολ στο «Γκούντισον Παρκ» και πήρε την πρόκριση με 3-0 απέναντι στην Έβερτον κάνοντας την έκπληξη της βραδιάς.

Οι «λάτικς» είχαν αρχικώς προειδοποιήσει με σουτ του Μαλόνι το οποίο κατέληξε στο δοκάρι της Έβερτον, ωστόσο στο 30’ ο Φιγκερόα με κεφαλιά έκανε τελικώς το 1-0. Δεν πέρασε ένα λεπτό, με τον ΜακΜάναμαν να στέλνει ξανά τη μπάλα στα δίχτυα για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Γκόμεζ στο 33’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:


Έβερτον - Γουίγκαν 0-3

Μάντσεστερ Σίτι - Μπάρνσλι 5-0

Κυριακή

Μίλγουολ - Μπλάκμπερν (16:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι (18:30)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.