Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Με μάγο Ντι Μαρία στους  «16» η Γιουβέντους, πέρασαν Σπόρτινγκ, Λεβερκούζεν και Σεβίλλη (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Με μάγο Ντι Μαρία στους «16» η Γιουβέντους, πέρασαν Σπόρτινγκ, Λεβερκούζεν και Σεβίλλη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2023 22:32
Η Γιουβέντους με χατ-τρικ του Ντι Μαρία πέρασε με 3-0 από την έδρα της Ναντ και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Περίπατος και για Σπόρτινγκ, διέλυσε με 4-0 την Μίντιλαντ, στα πέναλτι την Μονακό η Λεβερούζεν.

Γιουβέντους, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Λεβερκούζεν και Σεβίλλη «σφράγισαν» τα τέσσερα πρώτα εισιτήρια για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, αφήνοντας εκτός τις Ναντ, Μίντιλαντ, Μονακό και Αϊντχόφεν αντίστοιχα.

Πρόκριση με σόου Ντι Μαρία η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους επικράτησε με 3-0 της Ναντ εκτός έδρας και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Τορίνο, προκρίθηκε πανηγυρικά στους «16». Η ιταλική ομάδα άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με ένα μαγικό γκολ του Ντι Μαρία, ο οποίος έπιασε απίστευτο curler στην κίνηση από τα πλάγια της περιοχής και έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Λαφόντ. Ο Αργεντινός δεν έμεινε εκεί, αφού στο 17’ απέφυγε τον αντίπαλο γκολκίπερ και επιχείρησε να σκοράρει με τακουνάκι, κερδίζοντας πέναλτι και αποβολή του Παλουά ο οποίος έδιωξε στη γραμμή με το χέρι. Ο Ντι Μαρία ανέλαβε τη εκτέλεση και δεν αστόχησε, για το 2-0 της «Γηραιάς Κυρίας». Οι γηπεδούχοι υποχρεώθηκαν σε παθητικό ρόλο και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι «μπιανκονέρι» είχαν δοκάρι για ένα τρίτο τέρμα. Αυτό σημείωσε στο 78’ ο Ντι Μαρία, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ για το τελικό 3-0 της Γιουβέντους.

Τεσσάρα η Σπόρτινγκ

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας διέλυσε με 4-0 την Μίντιλαντ στην Δανία και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «16». Ο Κόατες που είχε ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις σε 1-1 το πρώτο ματς στην Πορτογαλία, άνοιξε το σκορ στο 21’ δίνοντας δίκαια το προβάδισμα στα «λιοντάρια». Έκτοτε η Μίντιλαντ ισορρόπησε την κατάσταση αλλά έχασε τον Παουλίνιο με δύο κίτρινες σε δύο λεπτά (36’, 38’) και έκτοτε η Σπόρτινγκ κυριάρχησε πετυχαίνοντας τρία γκολ με δύο τέρματα του Γκονσάλβες (50’, 77’) και αυτογκόλ του Γκάρτενμαν (85').



Στα πέναλτι η Λεβερκούζεν μετά από συναρπαστικό ματς

Σ’ ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η Λεβερκούζεν κέρδισε με 3-2 την Μονακό, ισοφάρισε το εις βάρος της 2-3 του πρώτου ματς και πήρε την πρόκριση για τους «16» στα πέναλτι με 5-3. Η γερμανική ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στο ξεκίνημα και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 13’ με τον Βιρτζ, εκμεταλλευόμενη στην ασταθή επέμβαση του Νίμπελ. Η Μονακό κατάφερε να ισοφαρίσει στο 19’ με εύστοχο πέναλτι του Μπεν Γιεντέρ, όμως οι «ασπιρίνες» απάντησαν άμεσα, παίρνοντας εκ νέου το προβάδισμα στο 21’ με φοβερό σουτ του Παλάσιος λίγο μέσα από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης στο 58’ με γκολ του Αντίλ, όμως οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-2 στο 84’ και έστειλαν το ματς στην παράταση. Εκεί δεν άλλαξε κάτι και όλα κρίθηκαν στα πέναλτι, όπου η Λεβερκούζεν πήρε την πρόκριση με 5-3.



Η Αϊντχόβεν τη νίκη, η Σεβίλλη την πρόκριση

Η Αϊντχόφεν κέρδισε με 2-0 την Σεβίλλη στην έδρα της αλλά οι Ανδαλουσιανοί έχοντας προίκα το 3-0 του πρώτου αγώνα, «σφράγισαν» την πρόκριση για τους «16». Το πρώτο ημίχρονο πέρασε δίχως κάτι αξιόλογο, η Σεβίλλη έκανε σωστή διαχείριση και δεν επέτρεψε στην αντίπαλο της να καταγράψει σουτ στο στόχο. Στην επανάληψη η PSV αναγκάστηκε να τα παίξει όλα για όλα, άνοιξε το σκορ στο 77’ με τον Ντε Γιονγκ αλλά το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια ήταν να «γράψει» το 2-0 στο 90+5’ με τον Σίλβα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.