Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός B': Βαριά «καμπάνα» αφαίρεσης βαθμών για την αποχώρηση από το ματς με την Athens Kallithea

Ολυμπιακός B': Βαριά «καμπάνα» αφαίρεσης βαθμών για την αποχώρηση από το ματς με την Athens Kallithea

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/2/2023 18:56
Ο Ολυμπιακός Β' τιμωρήθηκε με φαίρεση βαθμών αλλά και πρόστιμο για την αποχώρηση από την αναμέτρηση με την Athens Kallithea στο «Ελ Πάσο» για την 7η αγωνιστική της Super League 2.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Όργανο του πρωταθλήματος επέβαλε ποινή αφαίρεσης 5 βαθμών από το τρέχον αλλά και το επόμενο πρωτάθλημα στους Πειραιώτες, ενώ παράλληλα υπήρξε και η χρηματική ποινή των 70.000 ευρώ. Ταυτόχρονα μηδενίστηκαν στο εν λόγω παιχνίδι, το οποίο η Καλλιθέα πάιρνει στα χαρτιά με 3-0, ενώ θυμίζουμε πως όταν διεκόπη προηγούταν στο σκορ με 2-1.

Η απόφαση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β ευθύνεται για την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της υπαίτιας αποχώρησης από το γήπεδο χωρίς ο διαιτητής να έχει διακόψει τον αγώνα και να έχει δώσει σχετική εντολή μετά την έναρξή του, με συνέπεια να μην τελεστεί ο αγώνας με υπαιτιότητά της.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β τις ποινές: α) την απώλεια του αγώνα με την ΠΑΕ ATHENS KALLITHEA FC με τέρματα 0-3, β) την αφαίρεση πέντε βαθμών από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και πέντε βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2023-2024 και γ) την χρηματική ποινή των 70.000€»
.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.