Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Άρη και με τη... βούλα ο ο Παπαδόπουλος

Στον Άρη και με τη... βούλα ο ο Παπαδόπουλος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2013 03:31
Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Γιάννη Μιχαλήτσου στην τεχνική ηγεσία του Άρη, με τον Έλληνα τεχνικό να δηλώνει ότι θα κάνει τα πάντα ώστε να μείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Ο 45χρονος υπέγραψε με τους «κιτρινόμαυρους» ως το τέλος της σεζόν, ενώ βοηθός του θα είναι ο Τάσος Θέος (προπονητής της K-17).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:


"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο Σούλης Παπαδόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε σήμερα το βράδυ με τους ανθρώπους στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και επήλθε οριστική συμφωνία.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος, που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του ΑΡΗ στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου 1967 στη Νίκαια του Πειραιά.

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε στην Προοδευτική την αγωνιστική περίοδο 1999-2000. Στην ομάδα του Κορυδαλλού παρέμεινε πέντε σεζόν, εκ των οποίων οι τρεις ήταν στην Α’ Εθνική.

Από εκεί και μετά, εργάστηκε ακόμη στον Πανηλειακό, στον Απόλλωνα Λεμεσού, στον Πιερικό, στον Ολυμπιακό Βόλου, στον Βύζαντα Μεγάρων, στο Αιγάλεω, στη Βέροια, στον Διαγόρα Ρόδου, στην ΑΕΠ Ηρακλής και στη Δόξα Δράμας.

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας, ο Σούλης Παπαδόπουλος δήλωσε τα ακόλουθα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου. Ο ΑΡΗΣ είναι ένας μεγάλος Σύλλογος, που κουβαλάει 99 χρόνια ιστορίας και είναι τιμή για κάθε προπονητή να βρίσκεται στον πάγκο του. Είναι μια ομάδα με τεράστια δυναμική από τον κόσμο της, η οποία αυτήν την στιγμή διέρχεται μια δύσκολη περίοδο.

Έχω επίγνωση των δυσκολιών και είμαι αποφασισμένος να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου ο ΑΡΗΣ να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι άσχημο να το λες αυτό, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Απομένουν έξι παιχνίδια, θα κοιτάξουμε το καθένα ξεχωριστά και πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Άλλωστε αν δεν το πίστευα δεν θα ερχόμουνα. Δεν ήρθα για να πω ότι δούλεψα μόνο στον ΑΡΗ».

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι άμεσος συνεργάτης του Σούλη Παπαδόπουλου θα είναι ο Τάσος Θέος".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.