Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ως το 2015 στη Σουόνσι ο Λάουντρουπ

Ως το 2015 στη Σουόνσι ο Λάουντρουπ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2013 19:39
Στo τιμόνι της Σουόνσι ως το 2015 θα παραμείνει ο Μίκαελ Λάουντρουπ ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «κύκνους», βάζοντας παράλληλα τέλος στις φήμες που τον ήθελαν υποψήφιο τεχνικό για την Ρεάλ Μαδρίτης και την Τσέλσι.

Ο 48χρονος τεχνικός αντικατέστησε τον Μπρένταν Ρότζερς το καλοκαίρι, οδηγώντας την ομάδα στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ (πρώτος της μεγάλος τίτλος) ενώ παράλληλα εξασφάλισε την έξοδο της στην Ευρώπη μέσω του Γιουρόπα Λιγκ την επόμενη σεζόν.

Έτσι οι επιτυχίες που έφερε από την πρώτη του χρονιά στον σύλλογο, ανάγκασαν τη διοίκηση να του προσφέρει νέο συμβόλαιο διάρκειας ως το 2015, με τον ίδιο να δηλώνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την εμπιστοσύνη που του έδωσαν:

«Είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο και ήδη κάνω τα πλάνα μου για την επόμενη σεζόν όπου η ομάδα θα παίζει στην Ευρώπη. Ελπίζω να τα καταφέρουμε εξίσου καλά στο Γιουρόπα Λιγκ».

*Διαβάστε εδώ για την επιτυχημένη σεζόν της Σουόνσι τη φετινή χρονιά και γιατί η ανανέωση του Λάουντρουπ μπορεί να θεωρηθεί κομβικής σημασίας για την πορεία της ομάδας τα επόμενα χρόνια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.