Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Βόμβα» στην Μπουντεσλίγκα: Κατηγορείται για χρήση και κατοχή κοκαΐνης ο πρόεδρος της Άιντραχτ

«Βόμβα» στην Μπουντεσλίγκα: Κατηγορείται για χρήση και κατοχή κοκαΐνης ο πρόεδρος της Άιντραχτ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/2/2023 00:08
Ο πρόεδρος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Πίτερ Φίσερ κατηγορείται για κατοχή και χρήση κοκαΐνης μαζί με τη γυναίκα του και τον ενήλικο γιο του. Σοκ με τον ανήλικο γιο που φέρεται ότι είχε καταναλώσει το ναρκωτικό με φίλο του.

«Βόμβα» στην Μπουντεσλίγκα, καθώς η εισαγγελία της Φρανκφούρτης έχει ξεκινήσει έρευνες κατά του προέδρου της Άιντραχτ, Πίτερ Φίσερ για παράνομη απόκτηση και κατοχή κοκαΐνης. Ερευνώνται επίσης η σύζυγος και ο 25χρονος γιος του Φίσερ.

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά Μέσα η έρευνα ξεκίνησε όταν ο 13χρονος γιος του Φίσερ φέρεται να είχε καταναλώσει κοκαΐνη με έναν φίλο του στο σχολείο. Η μητέρα του φίλου του 13χρονου γιου του πρόεδρου της Άιντραχτ είχε παρατηρήσει μια αλλαγή στη συμπεριφορά του γιου της και στη συνέχεια ενημέρωσε το σχολείο και την αστυνομία.

Στη συνέχεια, η εισαγγελία έκανε έρευνα στο διαμέρισμα του Φίσερ στα τέλη Ιανουαρίου. Ένας σκύλος ανιχνευτής βρήκε υπολείμματα κοκαΐνης στο κομοδίνο του προέδρου της Άιντραχτ. Ο Φίσερ, η σύζυγός του και ο ενήλικος γιος του λέγεται ότι κράτησαν τα ναρκωτικά με τέτοιο τρόπο ώστε ο 13χρονος να έχει πρόσβαση. Οι περαιτέρω έρευνες πρέπει να δείξουν τι ισχύει για τους ισχυρισμούς.

Ο βουλευτής του Όντενβαλντ και αντιπρόεδρος της επιτροπής αθλητισμού της Μπούντεσταγκ, Φίλιπ Κράμερ (Πράσινοι), απαίτησε: «Εάν οι ισχυρισμοί γίνουν πραγματικότητα, ο Πίτερ Φίσερ είναι απαράδεκτος ως πρόεδρος και θα πρέπει να παραιτηθεί». Ως πρόεδρος, ο Φίσερ έχει ιδιαίτερη ευθύνη, επίσης ως πρότυπο για τους νέους ενήλικες. Ειδικά για τα πολλά παιδιά και νέους στις ομάδες της Άιντραχτ, η χρήση ναρκωτικών εξομαλύνεται από αυτό το περιστατικό. Ο καθαρός αθλητισμός δεν πρέπει να ισχύει μόνο για τους αθλητές, αλλά και για τους αξιωματούχους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.