Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσεχ: «Η Γιουνάιτεντ το φαβορί»

Τσεχ: «Η Γιουνάιτεντ το φαβορί»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2013 18:25
Την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχρισε φαβορί της αναμέτρησης στον αγώνα της Κυριακής με την Τσέλσι για τους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας ο Πετρ Τσεχ, ο οποίος τόνισε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» αναζητούν μία νίκη ώστε να ξεσπάσουν από τον αποκλεισμό τους στο Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη.

Ο γκολκίπερ των «μπλε» ανέφερε αρχικώς ότι η χθεσινή ήττα από την Στεάουα Βουκουρεστίου (1-0) για το Γιουρόπα Λιγκ δεν πρέπει να μείνει στο μυαλό των παικτών, καθώς πλέον υπάρχει ο αγώνα του Κυπέλλου απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου μία ήττα στο «Όλντ Τράφροντ» θα αποφέρει τον αποκλεισμό για τους Λονδρέζους.

Ο ίδιος έχρσε την Γιουνάιτεντ φαβορί της αναμέτρησης ενώ δήλωσε ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα ώστε να διατηρήσει τον τίτλο στο «Στάμφορντ Μπρίτζ»:

«Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα στην Ρουμανία. Τα επόμενα παιχνίδια έρχονται γρήγορα και είναι ιδιαίτερα απαιτητικά με αποτέλεσμα να μην έχουμε τον απαραίτητο χρόνο να προετοιμαστούμε. Ωστόσο θα έχουμε ένα μικρό περιθώριο ξεκούρασης ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι αντίπαλοι μας είναι το φαβορί της αναμέτρησης, όμως είναι αγώνας Κυπέλλου Αγγλίας, ένας θεσμός που δεν κερδίζουν πάντα τα φαβορί. Εμείς παραμένουμε οι κάτοχοι του Κυπέλλου οπότε θα κάνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε το τρόπαιο.

Ο αποκλεισμός τους από το Τσάμπιονς Λιγκ σίγουρα θα τους έχει επηρεάσει, όμως παράλληλα θα θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μας ώστε να ξεχάσουν με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Τρίτης
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.