Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντόρτμουντ: Ο Αλέ σκόραρε το πρώτο του γκολ την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου! (video)

Ντόρτμουντ: Ο Αλέ σκόραρε το πρώτο του γκολ την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2023 20:04
Ο Σεμπάστιαν Αλέ που πριν λίγους μήνες βγήκε νικητής στη μάχη με την επάρατη νόσο, σκόραρε το πρώτο του επίσημο γκολ με την Ντόρτμουντ ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας κατά του καρκίνου!

Τον Ιούλιο ο Σεμπάστιαν Αλέ διαγνώστηκε με καρκίνο των όρχεων λίγες μόνο μέρες μετά τη μεταγραφή του στην Ντόρτμουντ. Ο Ιβοριανός επιθετικός υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες και σε δύο χειρουργεία αφαίρεσης όγκου και τον Ιανουάριο επέστρεψε στις προπονήσεις των Βεστφαλών.

Στις 4 Φεβρουαρίου, ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας κατά του καρκίνου, ο 28χρονος πέτυχε το πρώτο του επίσημο γκολ με τη φανέλα της Ντόρτμουρντ σκοράροντας με κοντινή κεφαλιά στο 51ο λεπτό για το 3-1 της ομάδας του επί της Φράιμπουργκ. Το «Βεστφάλεν» πήρε φωτιά για τον μεγάλο νικητή της ζωής ο οποίος το πανηγύρισε με τη ψυχή του και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του.



Η Ντόρτμουντ έφτασε σε εμφατική νίκη με 5-1 επί της Φράιμπουργκ, που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 17’ και έπιασε την Μπάγερν στην 2η θέση έστω και με παιχνίδι περισσότερο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.