Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του Παναθηναϊκού

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του Παναθηναϊκού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2013 14:42
Χωρίς εκπλήξεις ανακοινώθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό παιχνίδι με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ.

Η προετοιμασία του τριφυλλιού ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, με τον Φάμπρι να ανακοινώνει την αποστολή χωρίς να προβαίνει σε εκπλήξεις, αφήνοντας εκτός τους τραυματίες Χουχούμη και Τοτσέ, τους τιμωρημένους Βιτόλο και Μαρίνο, καθώς και τους Κουίνσι, Βελάσκες, Ταμπάκη, Κοτσόλη, Αποστολόπουλου, Ντίνα, Μαρινάκη και Δώνη. Μάλιστα επανέφερε τον Ιάπωνα Γιοχέι Καζιγιάμα ο οποίος βρίσκονταν στην εξέδρα στα προηγούμενα δύο παιχνίδια.

Ο Ισπανός προπονητής, παρότι οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στην έδρα τους την ουραγό Κέρκυρα, αναμένεται να παρατάξει μία αρκετά αμυντικογενή σύνθεση με το αγαπημένο 4-2-3-1. Ο Καρνέζης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, οι τέσσερις της άμυνας θα είναι εκτός απρόοπτου οι Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Πίντο και Κάιπερ, ενώ στο κέντρο στη θέση του Βιτόλο ο Φάμπρι αναμένεται να τοποθετήσει ως κόφτη τον στόπερ Τριανταφυλλόπουλο.

Δίπλα του θα βρίσκεται ο Σο, ενώ μπροστά τους θα παίξουν οι Μαυρίας, Ζέκα και Σισοκό οι οποίοι θα κινούνται πίσω από τον Εσπράθα ο οποίος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.