Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Με το ένα πόδι στους «8» Τότεναμ και Λάτσιο

Γιουρόπα Λιγκ: Με το ένα πόδι στους «8» Τότεναμ και Λάτσιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2013 01:12
Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση, η Τότεναμ επικράτησε με 3-0 της Ίντερ στο Λονδίνο και έβαλε γερές βάσεις για την πρόκριση της στους «8» του θεσμού. Μεγάλη νίκη και για την Λάτσιο η οποία κέρδισε στη Γερμανία με 2-0 τη Στουτγκάρδη. Ήττα με 1-0 γα Τσέλσι στη Ρουμανία, έχασε και η Ζενίτ.

Καταιγιστική ήταν κόντρα στην Ίντερ η Τότεναμ, η οποία δεν άφησε περιθώρια στην Ιταλική ομάδα και πήρε άνετα τη νίκη με 3-0. Την αρχή έκανε ο Μπέιλ με κεφαλιά στο 6ο λεπτό, ενώ ο Σίγκουρτσον στο 18’ διπλασίασε τα τέρματα των «πετεινών». Φανερά ανώτερη και στο δεύτερο η Τότεναμ η οποία έκανε το 3-0 με τον Βερτόνχεν στο 53’, και την Ίντερ τελικώς να χάνει ευκαιρία για να μειώσει χάρη σε χαμένο τετ-α-τετ του Παλάσιο.

Της πάνε οι… Γερμανοί


Μετά την Γκλάντμπαχ, η Λάτσιο φαίνεται πως θα πετάξει εκτός συνέχειας ακόμα μία Γερμανική ομάδα, επικρατώντας στην έδρα της Στουντγκάρδης με 2-0.

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, οι «λατσιάλι» σχεδόν «καθάρισαν» την πρόκριση, με τον Έντερσον να ανοίγει το σκορ στο 21’, ενώ ο Ονάτσι στο 56’ έκανε το τελικό 2-0.

Εκτός έδρας ήττες για Τσέλσι, Ζενίτ


Γιουρόπα Λιγκ: Με το ένα πόδι στους «8» Τότεναμ και Λάτσιο
Τα ακριβά ρόστερ φαίνεται πως δεν παίζουν μόνα τους ποδόσφαιρο, με την Στεάουα να επικρατεί της Τσέλσι με 1-0 στη Ρουμανία χάρη σε γκολ του Ρουσέσκου από πέναλτι, ενώ η Ζενίτ γνώρισε την ήττα με 2-0 στην έδρα της Βασιλείας χάρη σε τέρματα των Ντίας (83’) και Φρέι (94’ πέναλτι).

Διπλό για Φενέρ, με αυτογκόλ η Μπενφίκα


Χάρη σε γκολ του Πιέρ Ουεμπο, η Φενέρμπαχτσε πήρε πολύτιμη εκτός έδρας νίκη με 1-0 στην έδρα της Βικτόρια Πλζεν, αυξάνοντας σημαντικά τις πιθανότητες της για την πρόκριση στους «8». Από την άλλη, με αυτογκόλ του κίπερ της Μπορντό, Καρασό, η Μπενφίκα πήρε την νίκη με 1-0 στη Λισαβόνα.

Όλα… λευκά σε Ισπανία, Ρωσία


Γιουρόπα Λιγκ: Με το ένα πόδι στους «8» Τότεναμ και Λάτσιο
Στο 0-0 έμειναν τα παιχνίδια Ανζί- Νιούκαστλ και Λεβάντε – Ρουμπίν Καζάν, και πλέον η πρόκριση θα κριθεί στους επαναληπτικούς.

Τα αποτελέσματα:


Ανζί - Νιούκαστλ 0-0

Στουτγκάρδη - Λάτσιο 0-2 (21' Έντερσον, 56' Ονάτσι)

Βικτόρια Πλζεν - Φενέρμπαχτσε 0-1 (81' Ουεμπό)

Στεάουα Βουκουρεστίου - Τσέλσι 1-0 (34' πέν. Ρουσέσκου)

Μπενφίκα - Μπορντό 1-0 (21' αυτ. Καρασό)

Τότεναμ - Ίντερ 3-0 (6' Μπέιλ, 18' Σίγκουρτσον, 53' Βερτόνχεν)

Λεβάντε - Ρουμπίν Καζάν 0-0

Βασιλεία - Ζενίτ 2-0 (83' Ντίας, 90+4' πέν. Φρέι)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.