Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπράιτον: Ο Τροσάρ τα «έσπασε» με τον Ντε Τσέρμπι, έμεινε εκτός αποστολής και ζητάει μεταγραφή

Μπράιτον: Ο Τροσάρ τα «έσπασε» με τον Ντε Τσέρμπι, έμεινε εκτός αποστολής και ζητάει μεταγραφή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2023 22:11
Ο Λεάντρο Τροσάρ επιθυμεί να φύγει από την Μπράιτον μετά την απόφαση του προπονητή του, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι να τον αφήσει εκτός αποστολής από το ματς με την Λίβερπουλ. Αιτία του αποκλεισμού του αποτέλεσε η απροειδοποίητη αποχώρηση του Βέλγου εξτρέμ από προπόνηση.

Την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή από την Μπράιτον εξέφρασε μέσω του ατζέντη του, ο Λεάντρο Τροσάρ, με το κλίμα να είναι αρκετά βαρύ για τον Βέλγο εξτρέμ στους «γλάρους».

Ο διεθνής άσος αποκλείστηκε από την αποστολή για το αυριανό (14/1) παιχνίδι πρωταθλήματος με την Λίβερπουλ, με αιτία να αποτελεί η ξαφνική του αποχώρηση από προπόνηση πριν το ματς Κυπέλλου με την Μίντλεσμπρο όταν και έμαθε ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του.

Όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Μπράιτον, Ντε Τσέρμπι: «Ο Λεάντρο δεν είναι στην αποστολή γι‘ αύριο. Ξέρει πολύ καλά τη γνώμη μου. Στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με την Μίντλεσμπρο όταν κατάλαβε ότι δε θα παίξει, έφυγε χωρίς να πει τίποτα σε μένα και αυτό δεν είναι καλό. Την Δευτέρα μίλησα μαζί του και του εξήγησα ότι δεν μου αρέσει αυτή η στάση και συμπεριφορά. Είμαι ανοιχτός να κάνω βήμα πίσω και να τον ακούσω αλλά πρέπει να καταλάβει ότι θέλω μόνο παίκτης που δουλεύουν σκληρά και παίζουν 100% για την ομάδα. Ξέρει πολύ καλά ότι αν θέλει να παίζει στην Μπράιτον, πρέπει να δουλέψει σκληρά, πρέπει να τρέχει. Δεν είμαστε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα η άλλη μεγάλη ομάδα. Είμαστε η Μπράιτον και χρειαζόμαστε παίκτες που να δουλεύουν όπως οι υπόλοιποι».Ακολούθησε η ανακοίνωση του ατζέντη του Τροσάρ, Τζόσι Κόμχέαρ ο οποίος υποστηρίζει ότι ένας καυγάς του πελάτη του με συμπαίκτη του μετά το Μουντιάλ ήταν ο λόγος που ο Ντε Τσέρμπι σταμάτησε να μιλάει στον Βέλγο άσο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ο λόγος που ο Τροσάρ έφυγε από την προπόνηση είχε να κάνει με πρόβλημα στη γάμπα και πως έγινε με συνεννόηση του ιατρικού επιτελείου.

Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Τροσάρ λήγει στο φινάλε της σεζόν, με τον ατζέντη του να δηλώνει πως υπάρχει επιθυμία να πάρει μεταγραφή.

Αναλυτικά η δήλωση του ατζέντη του Τροσάρ:

«Πριν ο Λεάντρο φύγει για το Κατάρ, η Μπράιτον επιθυμούσε να ανανεώσει το συμβόλαιο του αλλά αυτό δε συνέβη διότι οι δύο πλευρές δεν έφτασαν σε συμφωνία. Ο Λεάντρο έχει επίσης δηλώσει ότι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα του.

Μετά το Μουντιάλ υπήρξε ένας καβγάς στην προπόνηση μεταξύ του Λεάντρο και ενός άλλου παίκτη για μια ανοησία. Από τότε ο προπονητής δεν έχει μιλήσει με τον Λεάντρο, κάτι που προφανώς δεν ευνοεί την ατμόσφαιρα όπως και την απόδοση.

Ο Λεάντρο παρέμεινε παίκτης της αρχικής ενδεκάδας στα ματς με Σαουθάμπτον και Άρσεναλ αλλά εναντίον της Έβερτον ήταν στον πάγκο. Στις πέντε αλλαγές που έγιναν τότε, δεν ήταν σε καμία εξ αυτών χωρίς εξήγηση.

Στην προετοιμασία του αγώνα με τη Μίντλεσμπρο στο Κύπελλο Αγγλίας, ο Λεάντρο είχε ήδη αναφέρει δύο φορές προβλήματα στη γάμπα. Αυτός ήταν ο λόγος που σταμάτησε την προπόνηση. Αυτό έγινε σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο.

Μέσω του γυμναστή, ο Λεάντρο έμαθε ότι έπρεπε να προπονηθεί ξεχωριστά. Την περασμένη Δευτέρα, ο προπονητής απομάκρυνε τον Λεάντρο στην ομάδα και έδειξε ότι δεν ήθελε να τον δει πια. Ένας προπονητής που δεν έχει επικοινωνήσει απευθείας με τον παίκτη του για τέσσερις εβδομάδες είναι πραγματικά ακατανόητο. Είναι επίσης ο προπονητής που έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι η μεταγραφή είναι η πιο λογική λύση.

Είναι λοιπόν σημαντικό η Μπράιτον να συνεργαστεί με μια πιθανή μεταγραφή, η οποία είναι επωφελής και για τα δύο μέρη
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.