Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λούκας Πέρεθ: Πήγε στην αγαπημένη του Λα Κορούνια για να την ανεβάσει κατηγορία και σκόραρε δις στο ντεμπούτο του! (video)

Λούκας Πέρεθ: Πήγε στην αγαπημένη του Λα Κορούνια για να την ανεβάσει κατηγορία και σκόραρε δις στο ντεμπούτο του! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2023 23:57
Ο Λούκας Πέρεθ επέστρεψε στην αγαπημένη του Ντεπορτίβο Λα Κορούνια προκειμένου να την οδηγήσει στην άνοδο και σκόραρε δύο γκολ στο ντεμπούτο του, υπογράφοντας τη νίκη της με 3-0 επί της Γιουνιονίστας.

Ονειρικό ντεμπούτο για τον Λούκας Πέρεθ στην Λα Κορούνια. Ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ αποχώρησε πριν μερικές μέρες από την Κάντιθ της Λα Λίγκα πληρώνοντας από την τσέπη του 439 χιλιάδες ευρώ για να σπάσει το συμβόλαιο του. Κι αυτό διότι ο Ισπανός επιθετικός αποφάσισε να επιστρέψει στη μεγάλη ομάδα της γενέτειρας του, τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η οποία έχει φτάσει να αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Ο 34χρονος έκανε ντεμπούτο στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με την Γιουνονίστας και σκόραρε δύο γκολ, οδηγώντας την Ντεπόρ σε εμφατική νίκη με 3-0. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη για την ιστορία ισπανική ομάδα, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση και στο -4 από την πρώτη δυάδα.

Photo Credit: RFEF

Τα γκολ του αγώνα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.